Latino diva Dženifer Lopez pre nekoliko dana uslikana je na ulicama Njujorka pred nastup na Global Citizen Live događaju. Pevačica za razliku od svojih brojnih koleginica se ne odriče krzna, što potvrđuju papraco slike nastale na ulicama svetske metropole.

Džej Lo je hladno vreme dočekala upečatljivim jesenjim stajlingom, a da krzneni - teddy kaputi nastavjalju svoju dominaciju potvrdila nam je upravo ona.

Krzneni teddy Coach kaput, ukrašen animal printom na kragni i džepovima, ali i zlatnim lancem, Lopezova je uklopila je sa crnim helankama i popularnim čizmama kanađankama.

Inače, Dženifer je ambasadorka brenda Coach pa je tako često možemo videti u izdanima koja potpisuju ovaj poznati brend.

dzenifer lopez u teddy kaputu
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jimmy Choo x Timberland čizme savršeno su se uklopile uz njen stajling koji je zaokružila velikim naočarima za sunce, kao i minđušama alkama koje su već godinama njen zaštitni znak.

Ukoliko do sada niste nabavile svoj teddy kaput savetujemo vam da to učinite, jer kao što možemo da vidimo biće trendi i ove sezone.

dzenifer lopez
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia