Iako su uvek poželjne, trenerke su poslednjih nekoliko sezona, a pogotovo s pandemijom postale jedan od najtraženijih odevnih komada.

Odavno nisu rezervisane samo za sportske aktivnosti jer su ih trendseterke prisvojile i za ostale povode i počele da ih nose u kombinaciji sa štiklama, sakoima i elegantnim torbama.

Trenerke obožavamo jer su udobne i na dasve praktične. Ujutro je najlakše navući na sebe omiljen model, a kada je reč o udobnosti, jasno je da nemaju konkurenciju.

Kada su u pitanju krojevi, žene se trenutno dele u dva tima. Jedne preferiraju predimenzionirane modele, a druge ih izbegavaju i posežu za uskim trenerkama.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Timu ljubiteljki širokih trenirki pripada i Dženifer Lopez. Slavna 52-godišnjakinja u poslednje vreme ne skida sa sebe upravo predimenzionirane modele.

U jednom takvom stigla je i u studio na snimanje. Uz bele patike i torbicu modne kuće Hermes nosila je široki model u predivnoj kraljevskoj nijansi plave boje.

I dok neke žene od trenieke žele samo udobnost i ne zanima ih vizuelni efekt koji ostavlja široki model, ostatak će ipak pre posegnuti za užim varijantama koje više laskaju figuri. Kako Džej Lo nosi omiljeni model, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer u trenerci