Javna je tajna da poznate ličnosti garderobu poznatih brendova često pozajmljuju za određena dešavanja, nakon čega se ista vraća na police prodavnica i prodaje.

I to nije ništa strašno, ali pomalo bode oči kada je baš toliko očigledno zar ne? Nije baš prijatno kada vidimo zvezde u garderobi ili obući sa kojih vise etikete, još kada pomislimo da se to vraća u butike...

Nedavno je pometnju na mrežama napravio gaf Dženifer Lopez. Naime, latino diva blistala je na reviji italijanskog brenda Dolce & Gabbana, međutim jedan detalj nikome nije promakao. Reč je upravo o etiketi koja je ostala zakačena za cvetni kaftan koji je nosila popularna pevačica.

dzenifer lopez u veneciji
IPA / IPA / Sipa Press / Profimedia 

"Ima sto telohranitelja iza sebe, pa da nijedan nije mogao da joj skrene pažnju i kaže... Kakav gaf zar niko od njih nema oči?", konstatovali su jedni pratioci, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo "šetanje etiketa" stalno događa poznatim osobama.

Postoje i oni koji veruju da se etikete namerno ostavljaju kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi se odeća kasnije mogla da se proda po još većoj ceni jer ju je nosila slavna osoba. U galeriji u nastavku teksta pogledajte gafove ostalih slavnih ličnosti koji šetaju etikete bez problema:

JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia, FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia Gafovi poznatih