Dženifer Lopez važi za jednu od najzgodnijih i anjatraktivnijih žena. "Žena zmaj", "Žena koja ne stari", "Žena koja može sve", "Žena koja izgleda bolje od duplo mlađih koleginica" "Ženo vino", najčešći su komentari koje možrmo pročitati na račun latino dive.

Ipak, i ona se pre nekoliko meseci našla na udaru pratioca, a sve zbog laži koje je prezentovala javnosti. 

Pre svega, početkom godine, korisnici društvenih mreža su je optužili da koristi botoks. Džej Lo je tada podelila sliku kojom je promovisala svoju beauty liniju, kada je navela da ne koristi botoks.

"Mogu li samo spomenuti da ti se obrve i čelo uopšte ne miču kad pričaš... definitivno botoks. I to tona toga. I sve je to dobro. Samo kažem", komentarisala je jedna žena video snimak na kojem pevačica isprobava svoju masku za lice JLo Beauty That Limitless Glow. Džej Lo se pravdala, ali mnogi joj nisu verovali.

dzenifer lopez papraco, bez fotosopa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Po petstomilioniti put... Nikad nisam bila na botoksu, drugim inekcijama ni na operacijama. Samo kažem", objasnila je, očigledno pogođena Dženifer i dodala:

"Nabavite JLO Beauty i osećajte se lepo u svojoj koži! I evo još jedne tajne JLO Beautyja: pokušajte da provodite vreme pozitivnije i biti ljubazniji prema drugima", nastavila je Lopezova, jasno dajući do znanja da ju je komentar pogodio.

dzenifer lopez, objava na instagramu
screenshoot/instagram 

Podsetimo, Dženifer tvrdi da ne jede šećer, ne pije alkohol, ne puši, ali i izbegava ugljene hidrate, a kune se i u moć maslinovog ulja i kreme za sunčanje. Ipak, da je i ona od krvi i mesa, i da ima svoje mane otkrile su paparaco slike koje su nastale početkom godine dok je još bila u vezi sa Aleksom Rodrigezom.

dzenifer lopez, paparaci
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paparaci su tada Dženifer uslikali na odmoru, a na slikama smo mogli videti njene "nesavršenosti", kao što su celulit i višak kilograma.

dzenifer lopez bez fotosopa na plazi
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da se razumemo, niko ne zamera Dženifer što ima celulit kao i većina žena, ili to što je nabacila koji kilogram viška, već što se javnosti, odnosno društvenim mrežama predstavlja u drugačijem, odnosno nerealnom izdanju.

dzenifer lopez
JLO / Planet / Profimedia 

Naime, Lopezova na Instagram deli fotošopirane slike na kojima imzgleda savršeno - njena koža blista bez trunke pomorandžine kore, dok je je telo utegnuto bez grama viška. I upravo je to ono što smeta mnogima - što šalje pogrešnu sliku nerealne lepote, odnosno što obrađuje slike i pokorava se standradima Instagram lepote.

Džej Lo sa fotošopom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zbog slika koje su procurile u javnost, njeni obožavatelji su se osetili prevarenim, jer smatraju kako latino diva time šalje pogrešnu poruku ženama koje je dosad uvek javno ohrabrivala kako treba da budu ono što jesu.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džej Lo sa i bez fotošopa