Da ne izgleda sve baš onako kako se plasira na društvenim mrežama mogu nam potvrditi i realne fotografije njene linije, zato ne verujemo toliko ni u priče da globalno popularne ličnosti nisu ništa korigovale na svom licu. Ipak, jedno je sigurno - ova žena je zagazila u šestu deceniju života, a za rukom joj polazi da izgleda barem 10 godina mlađe.

Kada je Džej Lo u pitanju, ona je nebrojeno puta govorila o svojoj ishrani, ali i rigoroznom vežbanju. Istina je da se iza njenog savršenog izgleda i u 52. godini kriju redovan trening, ishrana, ali i kvalitetni kozmetički proizvodi i genetika.

Nedavno je na Instagramu prikazala svoju jutarnju rutinu nege lica, što je mnoge obradovalo, ali pomalo i iznenadilo, jer beauty ritual koji zanosna Džej Lo praktikuje su zapravo veoma jednostavni i sastoje se od samo tri koraka. Naravno, proizvodi koje koristi su iz njene kozmetičke linije, što je normalno, budući da ne postoji bolji prezenter tih preparata za negu od nje same.

dzenifer lopez nega lica
Instagram 

1. Dan započinje umivanjem, pa uzima gel-kremu za čišćenje lica kako bi odstanila višak sebuma i preostalu šminku, a lice ispira mlakom vodom.

"Jutarnje čišćenje je od izuzetnog značaja, pa to činim temeljno, jer je ceo dan predamnom. Ne samo da sam na taj način odstranila sve nečistoće, već je osećaj fenomenalan, osećaj zdrave, izrazito čiste kože", preporučuje Džej Lo.

2. Ovaj korak Dženifer opisuje kao tajnu svog sjaja. Reč je o serumu That JLo Glow koji nanosi na celo lice, budući da sadrži magični kompleks sastojaka koji koži daju blistav sjaj. Ovaj serum ona naziva vitaminskom injekcijom za lice.

3. Hidratantna krema udružena sa kremom za sunčanje 30 SPF, kao treći korak, neizostavna je u jutarnjoj rutini nege.

"Od rane mladosti koristim kreme za sunčanje. To je verovatno jedna od najvrednijih stvari koje sam radila od malih nogu, što mi je pomoglo da sačuvam svoju kožu", ističe Džej Lo.

Shuterstock, Shutterstock Džej Lo voli da eksperimentiše

Pošto je hidratantna krema i kremom za sunčanje 30 SPF ujedinjena u jedan proizvod, uspela je da pojednostavi svoju rutinu na tri koraka.

Latino diva ističe da postoji i četvrti korak, a to je unutrašnja ljubav, ona koju nosite i negujete u sebi, duhovno, emocionalno, metaforički. Inače, više puta je naglašavala da je svakodnevna nega ključna za zdravu i lepu kožu, čak i kada imate dobru genetiku.