Dženifer Lopez i Ben Aflek sinoć je trebalo da imaju probno veče svog venčanja koje će trajati tri dana. Međutim, određene stvari krenule su po zlu.

Ispred kuće glumca gde će se održati svetkovina viđeno je vozilo hitne pomoći, koje je kasnije svojim automobilom pratio Ben do bolnice. Glumac je bio vidno uzrujan, kao i Džej Lo koja nije skidala zabrinut izraz sa lica.

Na daljim fotografijama Daily Mail-a vidi se Benova majka Kristofer En Bolt, kako napušta bolnicu u invalidskim kolicima.

Kako se saznalo u međuvremenu, ona je doživela nezgodu na njegovom imanju, kada je pala sa doka i rasekla nogu, a pronašao ju je Ben i odmah pozvao hitnu pomoć.

Majka Bena Afleka pala je sa doka i rasekla nogu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kristofer je završila na hitnom ušivanju, ali je po svemu sudeći sada dobro.

Podsetimo, Ben i Dženifer ovog vikenda će upriličiti trodnevnu proslavu venčanja.

"Sve će biti u stilu Džej Lo. Ben želi da na veliki dan fokus bude na njoj", rekao je izvor za "Page Six". Sve će početi probom venčanja u petak, nastaviće se ceremonijom u subotu, a završiti piknikom i roštiljom u nedelju. 

Ben Aflek i Džej Lo spremaju se za trodnevnu proslavu venčanja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Među slavnim gostima biće, najverovatnije, prijatelji Bena Afleka Met Dejmon, Džimi Kimel, Dreja di Mateo i brat Kejsi Aflek. Nema razloga da venčanje propuste deca slavne pevačice blizanci Maksimilijan i Ema (14) - koje je dobila sa bivšim mužem Markom Entonijem (53) - kao i njena majka Gvadalupe i otac Dejvid i sestre Linda i Lesli.

Dženifer Lopez će se na venčanju pridružiti i njene sestre.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Velike su šanse da na svadbi budu i njene prijateljice Li Remini, Džejn Fonda i Rene Zelveger. Takođe, ne bi bilo iznenađenje ni da dođu glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Dženifer Garner Vajolet (16) i Serafina (13) kao i sin Semjuel (10).

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!