Slavna holivudska glumica Melani Grift i bivša supruga Antonija Banderasa, nekada je bila jedna od najlepših žena sveta, a danas, zbog plastičnih operacija, retko ko bi je prepoznao.

Naime, iako Melani sada ima 63 godine, evidentno je da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama koje su njeno lice dovele do neprepoznatljivosti. Iako je ranije bila poznata po širokom osmehu, Melani danas gotovo jedva pomera usta i obraze, te se čini se da su brojne estetske korekcije uradile svoje.

Neuredna frizura, bled ten, neobično crvenilo na licu, suve i ispucale usne na kojima je vidljivo bezbroj korekcija, izdanje je u kojem nekada slavnu glumicu nismo mogli ni da zamislimo. Je li se samo opustila i odlučila da se ne potresa oko fotografskih bliceva, ili je reč nekom stanju koje se otelo kontroli, svetski mediji mogu samo da nagađaju šta se zapravo s glumicom događa.

Najnovije fotografije pokazuju njeno lice koje je vidno "osveženo" novim tretmanom botoksa ili zatezanjem lica, tvrde američki mediji. Melani je uslikana u restoranu na proslavi Dakotinog 32. rođendana, a mnogi su primetili da je njeno lice izgledalo poprilično otečeno.

melani grifit, paparaco
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šokantne su bile i fotografije koje su svojevremeno kružile internetom gde je lice ove slavne dame bilo gotovo neprepoznatljivo.

I sama je komentarisala svoj izgled rekavši: "Nisam bila svesna kako izgledam dok nisam čula tuđe komentare. Nadam se da sad izgledam bolje", objasnila je.

Osim što je pobornica plastične hirurgije, Melani se borila s opakom bolešću koja je ostavila posledice na njeno zdravlje i izgled. Ova hrabra žena pre tri godine je preležala rak. Reč je bila o tumoru na nosu, zbog čega su je često viđali s flasterom na licu.

Kako piše Daily Mail, borba s rakom zvezde filma "Zaposlena devojka" počela je 2009. godine, kada je Melani otišla pod nož kako bi uklonila rani stadijujm raka na licu. Operacija je ostavila ožiljke i masnice, zbog čega se glumica našla na meti zlih komentara na društvenim mrežama, na što se žalila 2012. godine.

Melani je uvek privlačila pažnju medija, kako izgledom tako i muževima pa je iza nje nekoliko brakova. Nenu glumačku karijeru zasenile su upravo operacije, ali i brak s latino zavodnikom Antonijom Banderasom koji je trajao od 1996. do 2015. godine. Par je bio i te kako zanimljiv znatiželjnoj javnosti, a svojim izjavama su često izazivali dodatnu pažnju kao na primer kada su vrlo iskreno govorili o tome koliko dobar seks imaju.

Par zajedno ima ćerku Stelu, a iz prvog braka Melani ima ćerku Dakotu i sina Aleksandra. Radi se o glumici Dakoti Džonson koja je najpoznatija po ulozi u filmu "Pedeset nijansi sive", a njihov čudan odnos često je punio novinske stupce. Tako su se posvađale pred kamerama na dodeli Oskara kada je Melani izjavila da neće pogledati film zbog vrućih scena u njemu.

melani grifit danas
Birdie Thompson/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dakotu i Aleksandra glumica je dobila u braku s prvim suprugom, glumcem Donom Džonsonom, dok je drugom braku bila 8 godina s glumcem Stivenom Bauerom koji iza sebe ima čak četiri propala braka.

Antonijo nikada nije rekao ni jednu ružnu reč protiv bivše supruge, čak je otkrio i kako ga je jako rastužila činjenica da se njegova bivša supruga bori s rakom, no srećom, pobedila ga je. Kako je Melani izgledala nekad, a kako izgleda danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube, Shutterstock Melani Grifit nekad i sad