52-godišnja Karla Bruni bila top-model, kantautor i pevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsednika, a i dalje snima albume.

Ovu poznatu Italijanku nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, kao i mnoge slavne dame, i ona je podlegla brojnim operacijama, botoksu i sličnom, zbog čega je danas vidno izobličena.

U braku sa Sarkozijem je od 2008. godine. Njeni medijski istupi danas su vrlo retki, pa je sve iznenadio intervju za britanski "Telegraf" u kojem je progovorila o karantinu sa porodicom, ali i problemima sa alkoholom.

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena", rekla je Karla Bruni i dodala kako je uspela da u toku karatina prevaziđe ovaj problem.

karla bruni nekada je bila prava lepotica
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Do svoje 20. godine Karla Bruni je bila među 20 najbolje plaćenih modela na svetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, a za njom su uzdisali muškarci širom sveta.

 Ni javnost nije mogla da se zasiti njene lepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine.

Inače, Karla iz veze sa filozofom i voditeljem Rafaelom Entovenom ima 20-godišnjeg sina Orelijena. Vrlo je zanimljivo da je i pored devet godina zajedništa sa pomenutim Rafaelom, Karla bila i u ljubavi sa njegovim ocem Žan-Polom Entovenom.

 Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Karlu Bruni.

karla bruni danas izgleda ovako
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

O njenoj lepoti se pričalo, a gde god bi se pojavila izazivala bi veliku pažnju. U želji da zadrži mladoliki izgled Karla je preterala sa plastičnim operacijama, pa je od one lepote ostala samo bleda senka. Kako je Karla izgledala nekada i koliko se promenila tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

GERARD JULIEN / AFP / Profimedia, Shutterstock Karla Bruni nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: uspesnazena.com