Nema ko nije nekad uzdisao za nekadašnjim supermodelom Karlom Bruni. Zapravo, do svoje 20. godine već je bila jedna od najplaćenijih manekenki sveta, a na njenu lepotu i šarm pali su i mnogi poznati muškarci poput Mika Džegera, Erika Kelptona, ali i mnogih drugih.

Međutim, nekadašnja lepotica danas ne liči na sebe, a novinske stupce mahom puni zbog svojih plastičnih operacija koje su je potpuno izdeformisale, ali i zavisnosti od alkohola.

Pre nekoliko meseci izjavila je da preteruje u svemu što radi, pa i u alkoholu.

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena", rekla je Karla Bruni i dodala kako je uspela da u toku karatina prevaziđe ovaj problem.

karla bruni unistila se operacijama i alkoholom
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nekadašnja manekenka, pevačica i kantautorka danas je supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija sa kojim ima ćerku, ali i dalje snima albume.

U braku su od 2008. godine, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine. Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Karlu Bruni.

karla bruni i nikolas sarkozi u braku su od 2008 godine
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

Karla Đilberta Bruni Tedeski, kako joj je puno ime inače je iz bogate italijanske porodice koja se bavila proizvodnjom guma. Ćerka je pijanistkinje MArise Borini i industrijalca i kompozitora klasične muzike Alberta Brunija Tedeskija. Međutim, Karla je 2008. godine u intervjuu za jedan magazin priznala da je njen biološki otac Brazilac italijanskog porekla sa kojim je njena majka imala aferu.

Nakon prodaje preduzeća preselili su se u Francusku kako bi izbegli opasnost od kidnapovanja od strane Crvenih brigada, a iako je Karla najpre pohađala internat u Švajcarskoj, pa upisala studije umetnosti i arhitekture, sa 19 godina napustila je školu kako bi se bavila manekenstvom.

Nema naslovnice koju nije krasila, a primera radi, 2008. godine fotografija na kojoj je naga iz 1993. godine prodata je na aukciji za 91.000 dolara, što je 60 puta više od očekivane cene, što dovoljno govori o tome kakvo je ime bila.

Kasnih devedesetih, Karla je napustila manekenstvo i posevetila se muzici, tačnije šansoni, a neke njene pesme pojavile su se u kultnim francuskim ostvarenjima i svetskim reklamama.

Njen brak sa Sarkozijem podigao je ogromnu prašinu, a mnogi su smatrali da je nedostojna da bude prva dama Francuske s obzirom na njenu bogatu karijeru modela koja obiluje i golišavim fotografijama. 

Inače, Karla iz veze sa filozofom i voditeljem Rafaelom Entovenom ima 20-godišnjeg sina Orelijena. Vrlo je zanimljivo da je i pored devet godina zajedništa sa pomenutim Rafaelom, Karla bila i u ljubavi sa njegovim ocem Žan-Polom Entovenom.

mnogi su smatrali da karla bruni nije dostojna da bude prva dama francuske
Shutterstock 

Danas su njeni medijski istupi veoma retki, pogotovo od kada je bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. Ona svojom pojavom i figurom i dalje sve oduševljava ali ne i licem, jer je jasno koliko je preterala sa botoksom i filerima.

karla bruni iznenadila je sve pojavom na festivalu u kanu
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da je Karla uzor i jednoj od najlepših manekenki sveta Beli Hadid sa kojom su je prošle godine snimili fotografi, a upućeni tvrde da je Bela svoje lice operisala baš kako bi što više podsećala na nekadašnjeg supermodela.

karla bruni i bela hadid veoma lice
Instagram 

Takođe, prevelika upotreba alkohola ostavila je traga na njenom licu, a kako je Karla izgledala u doba najveće slave, a kako danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MICHAEL KUPFERSCHMIDT / AFP / Profimedia, Charlotte Macpherson / Camerapress / Profimedia Karla Bruni nekad i sad