Jedna od omiljenih holivudskih glumica, Kortni Koks napunila je danas 58 godina. Zvezda "Prijatelja" prošle godine našla se u žiži javnosti kada se ekipa popularne serije ponovo okupila, a jedna od glavnih tema bilo je njeno lice.

I sama Kortni javno je pričala da je pokleknula pod pritiskom očuvanja mladolikog izgleda. Glumica je donedavno nerado govorila o svojim estetskim zahvatima, ali kako bi pomogla drugima, danas otvoreno priča o njima.

Kortni Koks je pre nekolio godina potvrdila da je odlučila da se za mladolik izgled bori različitim 'inekcijama', a danas istče kako nije bila u potpunosti svesna 'čudnog' izgleda nakon estetskih zahvata.

Priznala je kako je počela da koristi botoks jer nije bila zadovoljna sobom i svojim izgledom. Međutim, nakon nekog vremena shvatila je da zahvaljujući botoksu i operacijama više uopšte ne liči na sebe i tada je odlučila da stane.

kortni koks napunila je 58 godina
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Sve sam više počela da primećujem znakove starenja i godinama sam pokušavala da uhvatim mladost. Zbog navedenog nisam ni shvatila da izgledam potpuno čudno nakon inekcija i zahvata na licu na koje danas nikako ne bi pristala", priznaje Kortni Koks.

"Sada prihvatam samu sebe i starim s onim što mi je Bog dao, a ne s onim što pokušavam da promenim", dodala je glumica koja sada otvoreno govori o estetskim zahvatima i odluci o dostojanstvenom starenju. U razgovoru za britanski "Sunday Times", Kortni Koks je takođe porogovorila i o približavanju 60. godini života.

kortni koks proslavila se ulogom u seriji prijatelji
Shutterstock 

"Danas sam puno prizemenija. Naučila sam toliko toga o svom životu – u čemu želim da uživam, šta želim da radim više i čega bih trebala da se odreknem", otkrila je glumica priznavši kako se i dalje oseća mladom. Ona je nedavno govorila i tome koliko joj je bilo teško da prihvati starenje.

"Veoma teško sam prihvatala činjenicu da starim. Ali, ne vredi. Sa tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala sa zaledim svoje godine. Naravno, nisam uspela. Operacije su mi samo uništile lice, sada mi je žao zbog toga, ali kasno je. Okej, naučila sam nekoliko lekcija o životu, ali za neke stvari je sada kasno", rekla je Kortni jednom prilikom.

kortni koks priznala je da uništila lice botoksom
Shutterstock 

Plastične operacije nizale su se jedna na drugu, a čuvena Monika više nije ličila na sebe.

"U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem", iskreno je priznala glumica. Kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica lice uništila botoksom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!