Kevin Majkl mnogima je omiljeni glumac. Ovaj miljenik žena 18. januara napunio je 67 godina.

Američki glumac, reditelj i često i producent svojih filmova Kevin Kostner mogao je da bude i pevač jer je kao dečak ispoljio muzički talenat pevajući u crkvenom horu, mogao je da bude i pesnik jer je u detinjstvu pisao i poeziju (pohađao je školu kreativnog pisanja). Višestruko talentovani Kevin Kostner je na kraju odabrao glumu, a na časove u večernjoj školi odlazio je pet dana u nedelji.

U svet glume otisnuo se nakon što je sreo Ričarda Bartona koji mu je dao savet: "Ako je gluma ono čime želiš da se baviš, onda se njome i bavi!".

Ali pre nego što je Kostner prelomio i napustio posao u marketinškoj agenciji ne bi oprobao sreću u glumi, doživeo je veliku ljubav.

Kevin je s prvom suprugom bio u braku od 1978 do 2004 godine
Shutterstock 

Žena pre slave

Kevin je na „Kalifornijski državni univerzitet“ u Fulertonu u Severnoj Dakoti, na kojem je diplomirao poslovni menadžment, sreo Sindi Silvu sa kojom je u braku bio od 1978. do 1994.

"Ona je bila prelepa, preslatka, pametnija od mene. Bila je sve ono što sam tražio kod žene", rekao je Kostner 1989. u intervjuu.

Sa Sindi je dobio ćerke Eni, Lili i Džoa. Prva supruga bila je uz njega dok je radio film "Ples sa vukovima" za koji je dobio Oskar za najbolju režiju, a onda im je brak upao u krizu.

Kako se pričalo, razlog je bilo njegovo neverstvo.

"Posle 16 godina zajedničkog života, okončali smo brak. Zajedno ćemo rešiti sva pitanja vezana za našu decu i materijalni status", naveli su u zajedničkom saopštenju.

Razveo se zbog neverstva
Shutterstock 

Deca iz prvog braka

Ćerka Kevina Kostnera Eni Kostner (37) je filmska producentkinja. Udata je za dr Denija Koksa. Lili Kostner je dve godine mlađa od sestre Eni, bavi se glumom poput oca i ambasador je Zlatnog globusa. Džo Kostner (33) se, takođe, bavi glumom, a Kevin Kostner je veoma blizak sa decom.

Razvod od prve supruge koji je šokirao njegove fanove bio je "posledica njegove slave" što je i Kevin potvrdio rekavši da je "brak pretežak izazov".

Afera

Sumnjalo se da je Kostner poklekao pred jednim izazovom dok je bio u braku sa Sindi, a izazov se zove Hale Beri sa kojom je navodno bio 1989. godine.

Ni Hale ni Kevin nisu komentarisali takve glasine, a do danas su ostali bliski prijatelji i često se mogu videti na javnim događajima.

Šuškalo se da su Kevin i Hali Beri imali aferu
20TH CENTURY FOX - HAMSHERE, KEITH - Album / Album / Profimedia 

Skandali i 4. dete

Glumac je nakon razvoda bio u vezi sa Brižit Runi čija je porodica vlasnice "Pittsburgh Steelers NFL" franšize. Kevin je želeo da njegova veza sa Brižit koja je trajala od 1995. do 1996. ostane tajna, ali se pretvorila u veliki skandal. Par je dobio sina Lijama (26), a poznati otac je u početku odbijao očinstvo sve dok ga Brižit nije naterala na testiranje.

Kada je površeno da je Lijamom otac, Kevin je osnovao fond za četvrto dete koje je samo povremeno viđao.

Preljubnik

Devedesetih je Kevin navodno bio u romansi sa Mišel Fajfer. Ona i Hale Beri imaju jednu zajedničku karakteristiku, igrale su "žene - mačke". Spisak poznatih žena sa kojima je, glasine su kružile, bio Kostner ovde se ne završava.

Takođe se spekulisalo da je imao nešto više s koleginicom Mišel Fajfer
Shutterstock 

Na toj listi je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, najpoznatija po pesmi "Cherry Pie".

Kevinom šarmu nije odelela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se da je dok je bio oženjen Sindi Silvom, godinu dana pre njhovog razvoda, imao aferu sa glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Sindi bio je sa glumicom Holi Simpson, a spajali su ga devedesetih i sa top modelom Naomi Kembel.

Pisalo se i da je bio s Noami Kembel
Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia 

Korin Resnak, glumica iz filmova "Her Alibi" i "Clara’s Heart", pa Endži Everhart, koja je krasila kampanje "Sports Illustrated Swimsuit " i strane "Pejboja".

Optužbe za seksualno uznemiravanje

Kostner se 2006. suočio sa optužbama za nepristojno ponašanje u hotelu sa pet zvezdica. Javno ga je branila bivša partnerka BIrgit Kaningem koja je rekla da je Kevin Kostner nežan i romantičan i pravi džentlmen kao i da nikada ne bi uradio tako nešto vulgarno.

Nove romanse

Kevin je sa Kortni Koks glumio u "3000 Miles to Graceland" pa u "Prijateljima", a 1995. su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te godine je baš bio zauzet jer se često viđao u društvu sa novinarkom Džoun Lunden.

Jedno vreme imao je aferu s Kortni Kokas
Shutterstock 

A naredne godine uplovio je u vezi sa čuvenom manekenkom El Makferson. Kratko su se zabavljali pa počeli zajednički život. On je bio siguran da je bio pronašao idealnu polovinu.

Kevin Kostner nije odoleo manekenki El Makferson
KHAPGGBM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

Iako nikada nije pričao o tome, mediji su pisali da je bio u romansi s Karlom Bruni
Shutterstock 

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Međutim, "nije tada bio spreman za ozbiljniju vezu" pa je 2002. raskinuo sa Kristin, da bi ubrzo shvatio da je to bila greška.

Venčali su se 2004. u Koloradu pred 300 prijatelja i članova porodice. Dobili su 2007. sina Kajdena, a onda su 2009. postali roditelji sina Hejsa, a 2010. u njihov dom stigla je ćerka Grejs.

Najveći ljubavni skandal napravio je Kevin kada je počeo aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbol Kal Ripkena Juniora koji zbog neverstva prijatelja i supruge nije mogao da se koncentriše na igru.

Kevin je danas u braku sa 17 godina mlađom Kristinom
Shutterstock 

Kevin i njegova supruga privukli su veliku pažnju na dodeli nagrada SAG. Kevin Kostner i njegova supruga Kristina Baumgartner poslednjih godina retko pojavljuje na crvenom tepihu svečanih događaja, te tako nisu mogli da prođu neprimećeno. 

Sa 17 godina mlađom suprugom, bivšom američkom manekenkom, Kostner je krajem 2004. godine uplovio u bračnu luku na svom ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje dece – sinove Sajdena (14), Hajesa (13) i 11-godišnju ćerku Grejs.

kevin kostner sa supurgom na dodeli sag nagrada
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!