Ako ste mislili da je lepota garancija da vas neko neće varati i iskorišćavati, nažalost, varate se. Do sada se nebrojeno puta pokazalo da su neke od najlepših žena sveta prošle "ko bose po trnju", odnosno, da su ih partneri varali, podkradali, pa čak i zlostavljali.

Toj listi pridružila se i Džejn Simor koja je celog veka bila proglašavana jednom od najlepših glumica svih vremena, a čak i sad, kada uskoro treba da napuni 70 godina, našla se na samom vrhu liste najseksepilnijih glumica starijih od 60 godina, ostavivši iza sebe Helen Miren, Džej Fondu i Suzan Sarandon. To je nedavno i prokomentarisala za Daily Mail rekavši:

- Odložila sam šoljicu čaja i dobro se nasmejala, ali takva mi titula izuzetno prija. Nikada nisam koristila injekcije Botoksa ili filere kako bi sačuvala mladolik izgled. Glumica sam, ali lice mora da mi se pomera.

dzejn simor danas izgleda ovako
Shutterstock 

Glumica je priznala da je od većih intervencija jedino radila povećanje grudi i to pre desetak godina. Međutim, na to je dodala i da i dalje ima istu kilažu kao kada je bila petnaestogodišnjakinja.

- Još uvek se osećam dobro. Ono što vam takođe daje sjaj u mojim godinama je biti što zdraviji i prijatno se osećati u svojoj koži, umesto da ste opsednuti protokom vremena - rekla je Simorova.

Glumica koju je proslavila uloga Bondove devojke, a najpoznatija je po ulozi Doktor Kun, Žene vrača, poslednjih godina ima puno posla. Nedavno smo je gledali uz Roberta De Nira u filmu "Rat u kući", a s Majklom Daglasom glumi u hit-seriji "Kominski metod".

dzejn simor nekad je bila prava lepotica
MGM - Eon - Danjaq / AFP / Profimedia 

Udavala se četiri puta. Za svog prvog supruga, Majkla Atenborga udala se kad je imala 20 godina. Vrlo brzo se razvela i ostala prijatelj s njim. Tada se udala za Džerfrija Planera, starijeg brata komičara Najdžela Planera, i razvela se nakon što je odlučio da ne želi da živi u Americi.

- Ne smatram ih zapravo brakovima jer nismo imali dece- prokomentarisala je Džejn jednom prilikom prve brakove.

- Dakle, moja jedina dva stvarna braka bila su s Dejvidom Flinom, koji je bio moj poslovni menadžer. Udala sam se za njega jer je bio vrlo privlačan i bila sam ludo zaljubljena, a on je već upravljao svim mojim novcem, pa sam mislila da je pametan čovek - nastavila je Džejn.

Imala je 30 godina kada se udala za njega 1981. godine, a par je dobio dvoje dece Kejti (38) i Šona(35). Razveli su se 1992. nakon što je otkrila da ima više afera i da ju je ostavio u teškoj finansijskoj situaciji.

- Kad sam saznala da je izgubio moj novac i bio neveran, to je bio kraj. Moglo bi se reći da sam izabrala pogrešnu osobu, ali odgajali smo decu koju obožavamo i sada se jako dobro slažemo - kazala je Džejn.

S 40 godina bila je samohrana majka dvoje male dece, suočena sa ogromnim finansijskim problemima. Samo bankama dugovala je milione dolara.

Iz svega ju je spasila uloga "Žena vrač". Godinu dana nakon razvoda od Dejvida Flina, Džejn Simur udala se za glumačkog kolegu Džejmsa Kiča, a njihova ljubav trajala je više od dve decenije. Postali su roditelji blizanaca Kristofera i Džonija, a svoj bračni život okončali su 2015. godine razvodom nakon što je saznala za suprugovu neveru.

Međutim, kako kaže, izdržala je sve zbog nemile situacije koja joj se dogodila još 1988. godine. Naime, na snimanju filma doživela je anafilaktički šok kada je injekcija antibiotika promašila mišić i ušla u venu.

- Ukratko, umrla sam. Napustila sam moje telo, videla belu svetlost, videla kako me oživljavaju, tačno sam znala kako je to umreti. To je tako duboko uticalo na mene. Prvo što sam naučila je da ništa ne nosite sa sobom, pa nemojte se venčavati sa materijalnim dobrima. Jedino što ponesete sa sobom je ljubav koju ste podelili s ljudima u svom životu i razlika koju ste napravili.

Druga stvar koju sam shvatila je da su vaše telo i vaš um vaše vozilo. To je poput automobila - ili vozi ili ne. Na vama je da se brinete za svoje vozilo - hranite ga pravilno, nemojte ga zlostavljati. Nemojte se tući. Živeti u trenutku. I razmišljajte o drugima, a ne samo o sebi - završila je sa izlaganjem Džejn koja danas život živi punim plućima i vredno radi iako je blizu 8. deceniji života.

Instagram Slavma glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!