Pre samo mesec dana koa bomba je odjeknula vest da je 91-godišnji milijarder Rupert Mardok ostavio suprugu Džeri Hol i to preko mejla. Bračni par sada je i zvanično razveden i to u rekornom roku, nakon što mu je pre manje od 10 dana, sada već bivša supruga dostavila papire u trenutku kada je napuštao venčanje svoje unuke.

Mnogi su ovo protumačili kao način osvete Holove koja navodno još uvek voli svog supruga i ne miri se sa novonastalom situacijom, a njeni advokati su tada našli i rupe u predbračnom ugovoru po kojima je imala pravo na odštetu.

Džeri Hol i rupert Medok su se i zvanično razveli.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako stvari stoje, izgleda da je nekadašnji top-model izašla sa pozamašnom sumom na računu, jer, prema rečima advokata, Mardok ju je obezbedio tako da do kraja života ne mora da misli o finansijama.

Džeri Hol je obezbeđena nakon razvoda.
Shutterstock 

Doduše, tačna cifra nije poznata, ali se zna da će i nadalje moći da živi glamuroznim životom na kakav je navikla. Takođe, advokati i Mardoka i Holove kažu da su bivši supružnici ostali u prijateljskim odnosima.

Džeri je slavnom bogatašu četvrta žena, a iako je u devedesetim godinama, njegova porodica strahuje da bi se opet mogao oženiti. Nekadašnja manekenka, i inače bivša devojka Mika Džegera, rekli su sudbonosno "da" nakon samo pet meseci veze i tada su organizovali skromnu ceremoniju u Spenser Hausu. 

Razvela se Džeri Hol i uzela novac bivšem
Youtube 

Njoj je to bio prvi brak, a pre milijardera bila je u 22-godišnjoj vezi sa Džegerom kojem je rodila četvoro dece. Mardok, sa druge strane, iz prethodnih veza ima šestoro dece, a njih je Holova i direktno optužila da su "kumovali" njenom kraju braka.

Džeri Hol bila je 22 godine u vezi sa Mikom Džegerom.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Inače, prvi Rupertov brak bio je sa stjuardesom Patricijom sa kojom je dobio ćerku Prudens. Razveli su se 1967. a iste godine se venčao sa drugom suprugom Anom. Njoj je nakon razvoda ostavio 1,7 milijardu dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. 17 dana nakon razvoda sa njom, Mardok je oženio saradnicu Vendi Deng sa kojom je bio do 2014. godine. On je imao 68, a ona 30 kada su stali na "ludi kamen", a Dengova mu je u braku rodila dvoje dece.

I naposletku Džeri Hol, koju je navodno ostavio jer je volela da bude u centru pažnje, nije propuštala javna dešavanja, trošila kao luda i imala jednu neprijatnu naviku - nije prestajala da puši cigarete, što je Mardoku veoma smetalo.

Da je došlo do kraja braka saopštio joj je preko mejla, a navodno su u sve umešana njegova deca koja su tvrdila da je Holova "sponzoruša". 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!