Iako su u očima javnosti, uprkos ogromnoj razlici u godinama milijarder Rubert Mardok (91) i manekenka u penziji Džeri Hol (65) delovali kao skladan par, ipak je došlo do razvoda nakon 6 godina braka, a mnogi su bili ubeđeni da je ona ta koja je ostavila svog supruga.

Međutim, kako stvari stoje, priča je potpuno drugačija, odnosno, manekenka je ta koja je ostavljena i to zbog najbanalnijeg razloga. Da zlo bude još gore, Mardok ju je ponizio i tako što joj vesti o razvodu nije saopštio lično, već preko sms poruke, a bivša manekenka bila je šokirana iznenadnim okončanjem odnosa.

Džeri Hol razvodi se od milijardera nakon 6 godina braka.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, prijatelji poznatog para otkrili su da je "kamen spoticanja" bio drugačiji način života, ali i to što Džeri konzumira cigarete. Ove priče u potpunoj su suprotnosti sa teorijama na Tviteru gde su mnogi mišljenja da je mankenka bila ta koja je rekla "zbogom", međutim, poptuno su u skladu sa onim što je rekao jedan od bivših saradnika - da ne treba biti u vezi sa Rupertom Merdokom jer se on u jednom momentu okrene protiv svojih ljubavnica i odbaci ih.

Inače, Džeri i Merdok su se prvi put u javnosti pojavili kao par na finalu Svetskog kupa u ragbiju u Tvikenhamu u Londonu u oktobru 2015. gde je on fotografisan kako je ljubi u obraz dok je sijala od sreće. Prvo javno pojavljivanje bilo je sledeće godine na dodeli Zlatnih globusa, a prijatelji su tvrdili da milijarder nikada nije bio srećniji.

Inače, Džeri Hol, slavni američki model, manekenka i glumica, prethodno je bila u dugogodišnjoj vezi s legendarnim frontmenom "Rolling Stonesa" Mikom Džegerom, s kojim ima četvoro dece, međutim njih dvoje se nikada nisu venčali tokom svoje 22-godišnje veze.

Džeri Hol najpre je bila u vezi sa Mikom Džegerom.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Mardok, za kojeg se procenjuje da je 'težak' 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestoro dece - ćerku Prudens MekLeod s prvom suprugom Patrisijom Buker, ćerku Elisabet i sinove Laklana i Džejmesa s drugom suprugom Anom Men, i ćerke Kloi i Grejs,, koje je dobio s trećom suprugom Vendi Deng.

Džeri i Rupert venčali su se na intimnoj ceremoniji 2016. godine u Spencer Houseu, nakon burne petomesečne romanse. Tada je medijski tajkun izrazio sreću zbog veze sa bivšom manekenkom, objavivši na Tviteru nedugo nakon ceremonije kako je zaključio da će uzeti pauzu od društvenih mreža da bi uživao u žbraku.

Džeri Hol udala se za milijardera na intimnoj proslavi.
Youtube 

"Nema više 'tvitova' sledećih deset dana ili nikad!", napisao je. "Osećam se kao najsrećniji čovek na svetu", dodao je.

Prijatelji slavnog para tada su govorili da je Hol unela ravnotežu u Mardokov život koji je decenijama bio fokusiran samo na posao. Od kako se saznalo da se razvode, mnogi su pokušavali da nađu tajne "znakove" da u njihovim životima nešto nije štimalo. Jedan od prisutnih na letnjoj zabavi gospodina Mardoka u galeriji "Serpentine" u Londonu prošlog ponedeljka bio je iznenađen što nije video gospođicu Hol pored sebe.

Rekao je: "Mislio sam da je čudno što ona nije bila tamo. Ona je "društveni leptir" i generalno bi bila na ovakvim događajima. Takođe sam primetio da niko iz njene strane porodice nije bio tamo, niti njenih prijatelja."

TopFoto.co.uk / Topfoto / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Džeri Hol nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!