Nekad jedna od najtraženijih manekenki, 64-godišnja Džeri Hol, poslednjih šest godina ljubi medijskog mogula Ruperta Murdoča, koji je u martu ove godine napunio 90 godina.

Još danas se mnogi čude toj vezi i ne veruju kako su zaista zaljubljeni, ali oni prkose svim tračevima i uživaju u svojoj ljubavi.

Hol i Murdoč su veridbu objavili u januaru 2016. godine, a 25 godina razlike nikada im nije bio problem. Venčali su se iste godine, a sve vesti o njihovoj vezi budno je pratio časopis The Times, čiji je Rupert šef inače.

Par zajedno provodi svaki slobodni trenutak i često pobegnu na putovanje kad god im se za to pruži prilika.

dzeri hol sa muzem
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Poslednjih godinu dana su se ipak malo primirili jer su oboje u rizičnoj grupi po pitanju koronavirusa, ali i dalje pobegnu na egzotične odmore kada god im se za to ukaže prilika.

Murdoč je poslednja velika ljubav slavne manekenke koja ima brnu prošlot kada su u pitanju veze. Ljubila je mnoge slavne frajere, a najpoznatija od svih veza joj je ona s pevačem Rolling Stonesa, Mikom Džegereom.

Džeri je kao zanosna lepotica osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim pa su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afere s drugim ženama.

mik dzeger i dzeri hol
TopFoto.co.uk / Topfoto / Profimedia 

Ipak, i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala. Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

Posle Džegera Hol je ljubila suosnivača Microsofta Pola Alena. Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Džordža Vuda, koji je 11 godina mlađi od nje.