Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav te i mare za loše komentare koji su mahom neizbežni.

Uzmite na primer Leonarda Dikaprija koji ne izlazi sa devojkama koje su starije od 25 godina. Ili Vensan Kasel koji je od supruge stariji 31 godinu, ili Dejvida Getu koji ima 53, dok njegova izabranica ima 28. Sada se timu onih koji vole mlađe pridružio i nekadašnji šarmer, poznati holivudski glumac Denis Kvejd koji je osim bogate karijere imao i više nego bogat ljubavni život.

denis kvejd ozenio je 39 godina mladju studentkinju
printscreen/youtube 

Pred oltar je stao četiri puta, a poslednja izabranica kojoj se zavetovao na večnu ljubav je studentkinja Lori Savua sa kojom se venčao krajem prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

67-godišnji Denis i 28-godišnja Lori venčali su se u tajnosti prošle godine u Santa Barbari. Na ceremoniji su bili samo oni i pastor kao svedok. Denis je pred Lori kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu pred oltar.

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, pogled na svet, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za People kasnije.

Glumac je studentkinju preduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kasnije kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa, i da ništa to ne može promeniti.

Kada su se na mrežama pojavile fotografije sa tajnog venčanja, ljudi nisu mogli da sakriju negodovanje.

"Kako baš da ti se svidi 39 godina mlađa", "Znači starije žene nisu privlačne? I posle nas pitate zašto mislimo da ne postoje normalni muškarci", "Odvratno", "Starkelja sa devojčicom, ovo je za policiju", "Joiš jedna sponzoruša i napa**ni starac", samo su neki od komentara na internetu, iako se, ruku na srcu mogu naći i mnogo gori. Ipak, čini se da paru to ne smeta ni najmanje. Zapravo, ne obaziru se uopšte na to šta će reći drugi.

Kvejdu je to inače četvrti brak. Sa Pi Džej Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se s Meg Rajan, koja mu je rodila i sina Džeka, a razveli su se 2000. godine.

denis kvejd bio je u braku sa meg rajan koja mu je rodila sina dzeka
Shuterstock 

Od 2004. do 2018. godine u braku je bio sa Kimberli Bafington, sa kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a pre Laure ljubio je 33 godine mlađu Santu Auzinu.