Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (53) primio je danas, 2. juna, u Beogradu drugu dozu vakcine protiv korona virusa.

Društvo mu je pravila njegova lepa supruga Šenon Fonseka (25) nije se odvajala od njega. 

Đanluka je Beograd stigao privatnim letom, nešto posle 10 časova, a kao i prvu dozu, Vaki je revakcinu primio na Beogradskom sajmu. Nakon njega vakcinisala se i Šenon, Fajzer vakcinom, a sve je oduševila lepotom i pozitivnom energijom kojom zrači.

Šenon se nije odvajala od Đanluke, sve vreme se držeći za, a za ovu priliku njih dvoje su čak uskladili i stajlinge. On imao crne pantalone, belu košulju i krem sako, Šenon je takođe blistala u belim pantalonama i bluzi.

đanluka vaki i šenon vakcinacija u beogradu
ATA Images 

Đanlukina supruga je 28 godina mlađa od njega, a iako im mnogi na početku nisu predviđali zajedničku budućnost, svojom ljubavlju su ih demantovali. Oni su u oktobru prošle godine dobili ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Šenon je rođena u Venecueli, a živela je u Majamiju gde je sebi tabala put i stvarala karijeru. Studirala je dizajn i bila deo Das Models agencije.

Učestvovala je u nekoliko serija poput "Owners of paradise", "Land of kings", "Under the same sky", "Who is who?" i "Jenny Rivera: Mariposa de barrio".

Ipak, život joj se promenio kad je upoznala Vakija, 2018. godine. 

Njih dvoje se ne razdvajaju, što se moglo primetiti i u Beogradu. Važe za skladan i jedan od najpopularnijih parova na svetu, koje na društvenim mrežama prate milioni ljudi.

Podsetimo, Đanluka je na Sajmu istakao da sa dedine strane vuče srpsko poreklo.

đanluka vaki se vakcinisao u beogradu
Profimedia 

- Volim ovo mesto. Ne znam mnogo, ali znam da imam korene u Srbiji sa očeve strane, ali nisam to istraživao. Hvala vam na svemu, veoma sam srećan što sam ovde, što mogu da se vakcinišem.

Nadam se da ćemo kad jednom pandemija prođe da napravimo koncert i da ćemo zajedno svi slaviti. Odlazim danas jer imam sastanke u Italiji. Ali doći ću da uživam u gradu i budem neko vreme. Beograd sam izabrao za vakcinaciju zato što je blizu i znao sam da sam kod kuće - rekao je Vaki.