Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), 12. maja je došao u Beograd da primi prvu dozu vakcine protiv korona virusa, a danas je došao ponovo da primi drugu dozu. 

Đanluka je Beograd stigao privatnim letom, nešto posle 10 časova, a kao i prvu dozu, Vaki će revakcinu primiti na Beogradskom sajmu.

On je na sebi imao crne pantalone, belu košulju i sako, a košulja mu je, na radost mnogih žena, bila raskopčana, a bio je i vidno raspoložen i nasmejan.

Vaki se nakon prve primljenje doze na svom profilu javno zahvalio Srbiji i Beogradu na izuzetnom deočeku i mogućnosti koja mu je ukazana.

Podsetimo, Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

Đanluka je nedavno postao otac kada mu je 28 godina mlađa devojka Šeron rodila ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki.