Italijanski milioner Đanluka Vaki koji je većini postao poznat po plesnim videima koje je kačio na svom Instagram profilu i tako postao miljenik žena, vakcinisao se danas, 12. maja, u Srbiji, na Beogradskom sajmu. Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije.

Na radost mnogih dama širom sveta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmejan. Italijanski plejboj ponovo će doći u Srbiju, gde će se, takođe, u našoj prestonici i revakcinisati za tri nedelje.

Đanluka je veoma aktivan na društvenim mrežama i vlasnik je jednog od najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

Đanluka je nedavno postao otac kada mu je 28 godina mlađa devojka Šeron rodila ćerku kojoj su dali ime Blu Jerusalema Vaki.