Glumica Hale Beri je kao vino, što je starija, to izgleda bolje. Ova 54-godišnjakinja je objavila dve nove fotografije kojima je zavrtela mozak svim muškarcima, a Instagram je eksplodirao od komentara na račun njenog izgleda.

Naime, zvezda filma "Catwoman" je ponovo dokazala da joj takva i slična uloga uvek stoji pa je ovom prilikom pozirala u lateks bodiju sa leopard dezenom, koji je uparila sa čizmama istog printa.

- "Ubola" sam dobro mesto - napisala je glumica u opisu fotografije i prikupila preko 328.000 lajkova.

- Gospođa Stoun - komentarisao je pevač The Weeknd misleći na njenu ulogu u filmu "Flintstones" 1994. godine.

"Ovo je divlje, baš mi se sviđa", "Prezgodna", "Ženo ti ne stariš", "Najlepša glumica ikada", glasili su komentari ispod objave.

Inače, Hale je ponovo zaljubljena i nedavno je na društvenim mrežama otkrila da se zabavlja sa muzičarem Van Hantom (50) sa kim je veoma srećna.

Van Hant je mužičar i tekstopisac rnb i soul muzike, a izdao je i pet studijskih albuma od 2004. godine. Dobio je Gremija za svoju muziku, ali nije toliko popularan širom sveta, kao što je njegova nova partnerka.

- Hale misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voleti i kako voleti sebe - rekao je izvor blizak glumici.

Podsetimo, Hale se udavala tri puta. Prvi put 1993. godine za Dejvida Džastisa (54), drugi put se udala 2001. godine za kantautora Erika Beneta (49), a treći put 2013. godine za glumca Olivera Martineza (54), s kojim je dobila sina Mejsa Roberta (6).