Naočiti Škot Džerard Batler (51) osvojio je žene širom sveta ulogom u romantičnoj drami "P. S. Volim te", ali čini se kako u stvarnom životu baš nije sklon da se skrasi i potpuno posveti jednoj ženi.

Večiti neženja viđen je na parkiralištu u Los Anđelesu kako ljubi svoju devojku, dizajneriku i bivšu manekenku Morgan Braun (50).

Džerard i Morgan prvo su uživali u zajedničkom ručku, a onda su se pre ulaska u automobil prepustili nežnostima. Naizgled savršen par, sedam godina je u nestabilnoj vezi i verovatno ni oni sami više ne znaju koliko su puta raskinuli i pomirili se. Džerard i Morgan prvi put su viđeni 2014., a nakon toga su puno puta snimljeni tokom strasnih trenutaka.

Prošlog meseca ljubili su se u Malibuu, a nakon toga je izvor blizak njima u avgustu 2020. rekao da su raskinuli.

"Džerard nije mogao do kraja da se skrasi s Morgan i da se posveti njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", rekao je izvor.

džerard batler i morgan braun
Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je nakon toga snimljen u Meksiku u društvu nepoznate devojke i šuškalo se da je pronašao drugu, ali čini se da nije uspeo dugo da izdrži bez Braun.

Batler, koji važi za zakletog neženju, pre Morgan ljubio je glumicu Madalinu Dijanu Geneu 2013., ali godinu kasnije priznao je kako nije uspeo da pronađe onu pravu devojku za sebe.

Povezivali su ga i s pevačicom Ritom Orom i televizijskom zvezdom Brendi Glanvil, ali te veze nije potvrdio.

Glumac je govorio kako mu je teško da bude u vezi, pogotovo zbog posla kojim se bavi i konstantne prisutnosti medija.

"Niko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko devojaka u kraćim vezama", zaključio je Džerard pre nekoliko godina u jednom intervjuu.