Jedan od omiljenih glumaca Holivuda, Džerard Batler (50), koji slovi za večitog neženju, uhvaćen je dok je uživao sa devojkom Morgan Braun (49) rashlađujući se u jednom baru.

Njih dvoje dan su proveli sa društvom na jednoj kalifornijskoj plaži, a dok Džerard svoju masku sa lica uglavnom nije skidao, njegova lepša polovina nije bila baš toliko oprezna.

Pre nešto manje od pola godine, glumac je otvoreno pričao o tome kako mu je teško pala pandemija i krantin, a najviše zbog toga što je upravo tada raskinuo sa devojkom Morgan Braun (50), američkom dizajnerkom enterijera.

Džerard Btler sa devojkom
Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džerard i Morgan bili su u vezi oko sedam meseci, a za to vreme nekoliko puta su raskidali i mirili se. Međutim, javnost je iznenadilo njihovo pomirenje.

Da li mu je Morgan oprostila brojne ljubavnice? Batler je poznat kao neko ko nema problem da nađe novu devojku, pa je tako, smo nedelju dana od raskida sa Morgan našao sebi novu devojku u Meksiku.

Inače, strani mediji pisali su da bi glumac zbog nje mogao i stati pred oltar, iako "ima problema sa vezivanjem".

Na pitanje, kada će se skrasiti i oženiti, Batler je rekao da smatra kako mu je Bog namenio više žena, pa tako ne namerava da jednu odvede pred oltar.