Neven Ciganović već duže vreme skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik brojnijih rijalitija, a u međuvremenu je promenio lični opis. Na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku, kao i da ne liči na sebe.

Neven ne krije da je povećao usta, jagodice, operisao nos, ali i imao transplantaciju obrva pošto su njegove retke.

On je među prvima u Hrvatskoj stavio silikone u usta, a intervenciju je uradio devedesetih, kada je imao 20 godina.

"Tad je to bilo popularno. Svi su pumpali usta. Ja sam to napravio iz estetske potrebe da prekrijem ožiljak na usni koji sam zaradio kao klinac”, rekao je Ciganović za 24sata.hr.

Nakon usana bio je na još desetak zahvata. Dva puta je stavljao silikon u jagodice, dva puta je podizao kapke, a nos je smanjivao tri puta. Nedavno je izvadio silikone iz usana i ne planira nove operacije, već samo želi da održava mladolik izgled.

Ipak, veliku pažnju je nedavno izazvala slika koju je objavio na Instagramu, snimljena pre  transformacija koje su usledele.

neven ciganovic
Mediadrumworld/@nevencigi / Media Drum World / Profimedia 

Nevenu nisu sve operacije bile uspešne. Naime, pre tri godine, nakon operacije nosa u Iranu, završio je s prijapizmom - dugotrajnom bolnom erekcijom nevezanom za seksualnu želju. Mesecima je rešavao taj problem i priznao da se "danas jedino boji anestezije jer mu se nakon nje pojavio taj problem".

neven ciganovic
Instagram 

Neven se toliko u međuvremenu promenio da ga danas ni porodica ne prepoznaje, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Neven CIiganović