Nakon ljubavnih brodoloma, slavna glumica Demi Mur je pronašla sreću u ljubavi i to pored Beograđanke Maše Mandžuke, sa kojom je već nekoliko godina u vezi.

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerku i da je posmatra kao svoje dete.

Kako pišu svetski mediji, Demi i Maša žive zajedno i zajedno odgajaju devojčicu.

- Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Mala Rumi ćerka je Maše Mandžuke iz Beograda i srpskog umetnika Bogomira Doringera. 

demi mur, masa mandzuka
Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

2016. je sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom dobila ćerku.

Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

Glumica Demi Mur iza sebe ima tri braka, s Fredijem Murom, potom s Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke i na kraju mlađanim Eštonom Kučerom. Nakon što se razvela od zvezde serije "Vesele 70-e", o ljubavnom životu Demi Mur malo se zna.

Ipak, da je zaljubljena krenuli su da pišu srpski tabloidi još 2016., a sve se potvrdilo u leto 2017. kada je Demi Mur stigla u Beograd u posetu svojoj navodnoj devojci. 

Slavna holivudska glumica nije službeno potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a papraci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Demi Mur i Maša Mandžuka