Zgodni polubrat slavnih sestara Kardašijan-Džener, 37-godišnji Brodi Džener, pleni poglede gde god se pojavi, pogotovo ako ne nosi majicu.

Kao i njegove puno slavnije polusestre, paparaci ga prate u stopu, pa su ga ovaj vikend snimili na plaži u Malibuu gde je sam uživao u surfanju, a zatim i u flertovanju sa devojkama.

Nakon što je izašao iz vode, Brodi se zapričao s dve devojke s plaže koje nisu mogle da skinu oči s njegovog isklesanog torza, a kamere su sve zabežile, pa se neće dobro provesti ako ove fotografije vidi njegova nova navodna devojke.

brodi dzener
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džener je prošli mesec uhvaćen u intimnim trenutcima sa leporicom Amber Dejvis i to u društvu svoje bivše supruge Kejtlin Karter s kojom učestvuje u rijalitiju "The Hills: New Beginnings".

Brodi i Kejtlin u braku su bili od 2018. do 2019. godine, a ona ga je napustila zbog druge žena. Naime, Kejtlin je nakon razvoda imala aferu s pevačicom Majli Sajrus koja je takođe malo pre toga ostavila supruga Lijama Hemsvorta.

Devojke su provele vrući letni odmor u Italiji, ali njihova romansa je potrajala svega dva meseca.

brodi dzener izgled na plazi
Instagram 

Brodi je nakon razvoda kratku ljubio i 16 godina mlađu Dejzi Keč koja se proslavila na popularnoj društvenoj mreži TikTok kao i Victoria's Secret anđela Džouzi Kanseko.

Više njegovih forografija pogledajte u galeriji:

Instagram Brodi Džener polubrat Kim Kardašijan