Damiano Dejvid, frontmen Maneskina, italijanske grupe koja je ove godine odnela pobedu na Eurosongu, poznat je po svom ekscentričnom načinu oblačenja.

Pevač ne beži od visokih potpetica i suknjica, a u takvom izdanju se pojavio i na poslednjem koncertu.

Damiano je se ovaj put odlučio za kariranu mini top haljinu za nastup u Parizu, a ispod nje je nosio košulju. Na nogama je ovog puta nosio čizme u kojima je već pozirao kada ih je obukao uz roze kratke pantalone.

Naravno šminka je kao i svih prethodnih puta bila nezaobilazna, a celu kombinaciju upotpunio je bisernom ogrlicom.

damiano dejvid
Instagram 

Čini se da devojke više ne luduju za mačo muškarcima jer je upravo ovaj pevač dokaz da šminka i ženska odeća na muškarcima itekako prolaze!

Mnogi Damianovi obožavatelji su bili zadivljeni njegovim izgledom.

damiano david u haljini
Instagram 

"Da li postoji neko talentovaniji i zgodniji?", Zaljubljena sam u tebe" "Oženi me", "Budi moj", "Prelep", samo su neki od komentara koje su mu ostavile obožavateljke. Njegove fotografije je lajkovalo više od milion ljudi, dok ga trenutno na Instagramu prati preko 3.8 miliona.

Dejvid svakim danom ima sve veću vojsku fanova koji obožavaju njegov stil odevanja i šminkanja.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Damiano obukao ženski odevni predmet. Nedavno je objavio sliku gde pozira u minji suknji što je izazvalo opštu histeriju njegovih fanova. 

damiano dejvid
IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Damiano obožava da lakira nokte, retko se pojavljuje bez crnog ajlajnera, a nisu mu strani ni animal printovi, kao i štikle. Ipak, na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, već četiri godine je u srećnoj vezi sa lepom manekenkom i influenserkom Đorđom Soreli.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi