Bend Maneskin odneo je pobedu na Evroviziji, međutim, pored njihove sjajne energije, kao i odlične rok numere, daleko se više pričalo o frontmenu benda Damiano Dejvidu.

Od trenutka kada je proglašen pobednikom, javnost ne prestaje da se interesuje za njegov privatni život.

Pored toga, mnoge devojke su "poludele" za njim, a proglašenje i za najboljeg frajera na takmičenju. Međutim, njegovo srce osvojila je Đorđa Soreli, iako se ne pojavljuju često zajedno u javnosti.

Ova manekenka i influenserka je već duže vreme posvećena aktivizmu, a nedavno je otkrila da boluje od hronične bolesti Vulvodinija.

Ona svoja nimalo prijatna iskustva često deli sa pratiocima na instagramu želeći da pomogne svim devojkama koje prolaze kroz isto.

Damiano je velika podrška svojoj devojci i poštuje njihovu zajedničku odluku da detalje o svojoj vezi ne iznose u javnost.

damiano i đorđija
printscreen/instagram 

Vulvodinija je bolno stanje spoljašnjih ženskih genitalija. Uzrok koji dovodi do ove bolesti je nepoznat i može biti rezultat više faktora.

Bol koju prouzokuje može biti konstanta ili povremena, a s obzirom da se ne zna uzročnik bolesti lečenje je obično usmereno na ublažavanju simptoma i uzimanje lekova za ublažavanje bolova.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

pritnscreen/instagram Đorđa Soleri, devojka Damiana Dejvida, pevača Manskina