Iako se za bend "Maneskin" mislilo da će biti "svakog čuda, tri dana dosta", talentovani muzičari neprestano demantuju javnost da je o njima sve ispričano, a pogotovo njihov frontmen, Damiano David.

Pevač je uspeo da zavadi čitav internet svojom pojavom i podeli ljude u dva tabora - one kojima se uopšte ne dopada, i na one koji ga obožavaju. Ekcentrični glam rock stil koji je doneo na scenu Evrovizije, doneo mu je i saradnju sa svetskim modnim brendovima koji se utrkuju ko će pre da ga privoli na svoju stranu.

damiano david
Pacific Press / ddp USA / Profimedia 

Nema šta se u međuvremenu o njemu nije saznalo - ko mu je devojka, ko brat, i da li on ima nekog, zatim kako je izgledao u mladosti, ali i o čemu je pisao kao dete. Prašinu je digao i pojavljivanjem u suknjicama, nalakiranih noktiju i naravno sa obaveznim crnim ajlajnerom, ali ovog puta, čini se da su obožavatelji otišli korak dalje.

Naime, na Tviteru je neko primetio fizičku sličnost između Damiana i pokojne princeze Dajane, pa napravio kolaž za uspoređivanje. Međutim, upravo ovaj post postao je viralan preko noći.

Dok su neki zaista uočili sličnost u crtama lica, drugi su pak upozoravali korisnike društvenih mreža da "smanje doživljaje" oko takvih tvrdnji.

"Prestanite, upropastićete njegovu privlačnost", jedan je od komentara na Tviteru.


Međutim, kako to ide kada se na nešto kaže "nemoj", određeni korisnici potrudili su se da pronađu fotografije Damiana i princeze Dajane u sličnim situacijama, od look-a sa zalizanom kosom, ili sa sunčanim naočarama, pa sve do fotografija u kupaćem kostimu.

Bilo kako bilo, Damiano je popularnost osetio i rastom prijatelja na mrežama - samo na Instagramu ima ih preko 3 miliona, a popularnost raste iz dan.

Pevač je veoma aktivan, i često ih "počasti" sočnim slikama i videima, kao što je to nedavno uradio kada se snimao nakon izlaska ispod tuša. Međutim, iako Damiano ima dugogodišnju devojku, a neki mediji kažu i da su vereni, to ne sprečava korisnice da mu svakodnevno šalju izjave ljubavi, pa čak i ponude za brak.

damiano david pod tusem
printscreen/instagram 

Ostaje da vidimo da li će mladi pevač i koliko dugo uspeti da zadrži novonastalu popularnost, a ukoliko ste propustili kako je izgledao pre slave, proverite to u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi