Izgleda da su provokativne fotografije pevača italijanskog benda "Maneskin" Damiana Dejvida postale gotovo svakodnevnica.

Ponovo je na svom Instagramu podelio sliku na kojoj pozira samo u donjem vešu i time je sve obožavateljske bacio u trans.

Naime, on se slikao ispred ogledala u kupatilu i tom prilikom "počastio" fanove svojim isklesanim telom. U prvi plan su došle njegove sada već prepoznatljive tetovaže, a fotografija je neverovatnom brzinom pobrala veliki broj komentara.

"Kako si zgodan, poludeću", "Ovaj čovek je savršen", "Rado bih ti se ušunjala u toalet","Apolon", samo su neki od komenatar na Damianovu fotografiju.

damiano david
Instagram 

Nema sumnje da je pevač nakon pobede na Evroviziji postao jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Ovo nije prvi put da zgodni Damiano kači provokativne fotografije. Naime, nedavno su obožavateljke na njegovom profilu otkrile sliku na kojoj Dejvid pozira kao od majke rođen.

Iako je fotografija nastala 2018. godine, brzinom svetlosti osvanula je na brojnim fan stranicama i broji na stotine hiljada lajkova i na hiljade komentara.

Takođe je nedavno sa slikom na kojoj pozira u kiltu izazvao haos na mrežama i još jednom podelila ljude u dva tabora - sa jedne strane su oni koji ga obožavaju, a sa druge oni koji ga apsolutno ne podnose.

Podsetimo, nakon pobede na Evroviziji, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influenserkom i manekenkom Đorđom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lepe devojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

damiano david
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja - rekao je.

Više fotografija slavnog Italijana pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi