Pevač italijanskog benda "Maneskin" sa kojim je pobedio na ovogodišnjoj Evroviziji, i dalje ne prestaje da intrigira javnost. Zapravo, čini se da Damiano David svojih 5 minuta i te kako zna kako da iskoristi.

Njegov Instagram imao je i pre svetske slave poprilično "materijala", te je bilo samo pitanje vremena kada će njegovi obožavatelji krenuti da "češljaju" stare objave.

Sada je gotovo preko noći eksplodirala jedna od fotografija iz 2018. godine na kojoj je pevač bez odeće, a fotka je kropovana tek toliko da se ne vidi baš sve. Brzinom svetlosti osvanula je na brojnim fan stranicama i broji na stotine hiljada lajkova i na hiljade komentara.

"Oženi me", "O ti hodajuće savršenstvo", "Bože kako se seksi", "Ne postoji lepši muškarac", "Raskini sa devojkom i oženi mene"... samo su neki od komentara obožavatelja.

Damianu inače ovakav tip poziranja nije stran. Na njegovom proflu može se naći više fotografija na kojima je kao od majke rođen, a vidi se da zgodni Italijan uživa u svom imidžu rock-stara.

Nedavno je njegova fotografija u kiltu izazvala potpuni haos na mrežama i još jednom podelila ljude u dva tabora - sa jedne strane su oni koji ga obožavaju, a sa druge oni koji ga apsolutno ne podnose.

Inače, "Maneskin" su se nakon optužbi da su koristili nedozvoljene supstance u live prenosu Evrovizije, što su uspešno demantovali kada se Damiano testirao na narkotike pri povratku u Italiju, našli u središtvu novog skandala.

Naime, optuženi su da je njihova pobednička numera "Zitti e buoni" zapravo plagijat, a optužio ih je član rok grupe The Vendettas, Džoris Lisns.

On je rekao da pesma podseća na delove njihovog hita "You want it, you’ve got it".

Međutim, pomenuta muzička grupa neće preduzeti nikakve pravne mere protiv italijanskih pevača. Članovi grupe "Maneskin" još se nisu oglašavali povod ovih navoda, a ako je suditi po aktivnostima na mrežama, barem kada je u pitanju Damiano, ne potresa se previše.

damiano david posle tusiranja
printscreen/instagram 

Redovno dokumentuje svakodnevna dešavanja iz života, od tuširanja do vežbanja sa bendom, i uživa u novonastaloj popularnosti.

A, ako ste propustili kako je zgodni Italijan nekad izgledao, možete to videti u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi