Pobednik Evrovizije, Italijan Damiano David i njegova devojka Đorđa Soreli privlače poglede gde god da se pojave. Njih dvoje su bukvalno preko noći postali meta broj jedan svih paparaca i novinara.

Sva svetla reflektora su uperena u njih jer je grupa "Monteskin" pobedom na Evroviziji privukla veliku pažnju celog sveta. Sa rasprodatim nastupima, publika jedva čeka da čuje njihovu muziku i da iskopiraju njihov nesvakidašnji stajling.

Iako je rokerski stil za njih neprikosnoven, sve što prikažu i obuku uopšte nije slučajno, već je uvek dobro osmišljeno i bez greške.

Damiano David u italijanskim modnim krugovima nije novost, jer je često pozivan na revije renomiranih modnih kuća kao veoma poseban gost. Zato ne treba da čudi koliko je moda i vizuelni identitet veoma važan faktor za njega i njegov bend.

damiano david, djordja soreli
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Paparaci su nedavno uspeli da uhvate poznati zaljubljeni par u zajedničkoj šetnji.

On je obukao autentični komplet sako i pantalone, u istom karirano - prugastom dezenu. Uklopio ga je uz crnu majicu sa printom Britni Spirs i belim starkama.

Njegova devojka, Đorđa Soreli blistala je u pravoj letnjoj beloj haljini bez rukava sa crnim papučama i crnom tašnom sa ukrasnim lančićem. Više fotografija slavnog Italijana pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Damijano David