Uragan zvani Damiano David se ne zaustavlja. Zapravo, čini se da je sve što mladi muzičar uradi pod budnim okom javnosti.

Može se slobodno reći da su "Maneskin" svojih "5 minuta slave" nakon pobede na Evroviziji više nego dobro iskoristili. Najpre je izbio skandal sa navodnim korišćenjem nedozvoljenih supstanci u živom prenosu, nakon čega se Damiano podvrgao testiranju odmah po povratku u Italiju, a potom se pisalo da je pobednička pesma plagijat.

damiano david pevac maneskina
Pacific Press / ddp USA / Profimedia 

Međutim, ni tu nije bio kraj, pa su se pored priča da je Damiano gej, pojavile i informacije da je svetska zvezda Majli Sajrus "odlepila" za zgodnim Italijanom, i naravno, ne smemo zaboraviti ni rat na mrežama kada je pevač podelio Evropu u dva tabora - na one koji ga smatraju seks simbolom i na one kojima se uopšte ne dopada.

Činjenica je da je popularnost mladog Damiana naglo skočila, a samo za sada ga na Instagramu prati preko 3.5 miliona ljudi. Svakodnevno kači storije iz svog svakodnevnog života, a pratioce često počasti razgolićenim seksi izdanjima (poput fotografija odmah nakon tuširanja dok je ogrnut samo peškirom), ali i ekcentričnim modnim izdanjima.

damiano david pokazao pirsing na instagramu
printscreen/instagram 

Sada je otišao korak dalje i zapanjio sve. Iako je telo odavno ukrasio brojnim tetovažama, sada je pokazao najnoviji "dodatak".

Naime, Damiano je probušio bradavicu, a time se pohvalio na Instagram storiju.

damiano david pirsing na bradavici
printscreen/instagram 

Naravno, komentari ni ovog puta nisu izostali, a mnogi su mišljenja da mu to nije bilo potrebno.

"Odvratno", "Jezivo", "Sve manje mi se dopada šta radi", "Zašto bi iko ovo radio", "Deluje bolno"...

Sa druge strane su i oni kojima se ovo veoma dopalo: "Samo Damiano ovo može da iznese i bude kul", "Kako je moćan", "Prelep je", "A taman sam mislila da ne može više da mi se sviđa"... pisali su obožavatelji na različitim mrežama.

Ostaje da vidimo šta će ekcentrični umetnik sledeće da smisli i čime će iznenaditi svoju publiku. Trenutno se više piše o njemu nego o muzici njegovog benda, pa se nadamo da skrivaju još nekog keca u rukavu kada su u pitanju numere.