Australski medijski tajkun, 91-godišnji Rupert Mardok, razvodi se od Džeri Hol nakon samo šest godina braka, objavljeno je u sredu, kako prenosi Daily Mail.

To će biti Rupertov četvrti razvod, dok 65-godišnja Džeri nikada nije bila u braku pre nego što je rekla 'da' medijskom mogulu u martu 2016.

Džeri Hol, slavni američki model, manekenka i glumica, prethodno je bila u dugogodišnjoj vezi s legendarnim frontmenom "Rolling Stonesa" Mikom Džegerom, s kojim ima četvoro dece, međutim njih dvoje se nikada nisu venčali tokom svoje 22-godišnje veze.

Rupert i Džeri se razvode
Youtube 

Mardok, za kojeg se procenjuje da je 'težak' 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestoro dece - ćerku Prudens MekLeod s prvom suprugom Patrisijom Buker, ćerku Elisabet i sinove Laklana i Džejmesa s drugom suprugom Anom Men, i ćerke Kloi i Grejs,, koje je dobio s trećom suprugom Vendi Deng.

Venčanje nakon burne romanse

Džeri i Rupert nemaju dece iz svog braka, a detalji razvoda još nisu objavljeni. Par se venčao u Londonu u martu 2016. na intimnoj ceremoniji u Spencer Houseu, nakon burne petomesečne romanse.

Džeri i Rupert venčali su se 2016 godine
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tada je medijski tajkun izrazio sreću zbog veze sa bivšom manekenkom, objavivši na Tviteru nedugo nakon ceremonije kako je zaključio da će uzeti pauzu od društvenih mreža da bi uživao u žbraku.

"Nema više 'tvitova' sledećih deset dana ili nikad!", napisao je.

"Osećam se kao najsrećniji čovek na svetu", dodao je.

Bio je to prvi službeni brak Džeri Hol. Naime,ona i Džeger održali su neslužbenu ceremoniju venčanja na Baliju 1990. godine, međutim britanski sud je to nakon njihova razlaza odbacio, smatrajući to nevažećim.

Džeri Hol i Mik Džeger bili su zajedno 20 godina
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!