Džeri Hol je zbog naprasnog prekida braka s medijskim tajkunom Rupertom Mardokom (91) potpuno slomljenja, pišu strani mediji. Bivša manekenka je za razvod saznala na krajnje neuobičajen način. Naime, Rupert je, prema informacijama Daily Maila, raskinuo sa njom putem email-a dok ga je čekala u Londonu.

Umesto supruga, dočekala ju je njegova poruka u kojoj je pisalo da je s njihov brak gotov te da će se sva buduća komunikacija između njih odvijati putem advokata.

Nekadašnja manekenka za Mardoka se udala 2016. godine, a za bračni brodolom je okrivila njegovu decu.

Džeri Hol za razvod od Ruperta Mardoka krivi njegovu decu
Youtube 

- Volim ga još... Slomljena sam, navodno se poverila prijateljima Džeri Hol.

Mardok je izvršni predsednik medijskog konglomerata News Corp, a njegovo poslovno carstvo uključuje i američki Fox News, kao i britanske novine "The Times" i "The Sun", dok se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 17 milijardi američkih dolara.

Daily Mail je izvestio da je do napetosti između Hol i Mardokove dece došlo u vreme pandemije koronavirusa. Izvori bliski Hol tvrde da je ona čuvala supruga od virusa koji za ljude njegove dobi može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov 'covid policajac'. To je nateralo njegovu decu na pomisao da ih želi razdvojiti od oca.

- Mislili su da ga drži podalje od njih. Tačno je, ona njih smatra krivima za propast braka, rekao je jedan njen anonimni prijatelj tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove dece bilo neprijatno iznenađenje.

- Očigledno nisu imali povrenja u nju, dodao je prijatelj.

Pre nekoliko meseci Hol i šira Mardokova porodica sastali su se kako bi raspravili šta bi Džeri mogla dobiti nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi porodice Mardok su navodno insistirali da ne bi trebala da dobije ništa više od ugovorenog.

- Džeri je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je došao taj email s instrukcijom da ga ubuduće kontaktira putem advokata, govori izvor.

Džeri Hol ima decu sa Mikom Džegerom.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Hol trenutno tuguje u društvu svoje ćerke Lizi, koju je dobila u braku s Mikom Džegerom, a s kojim ima još troje dece. S Mardokom je romansu otpočela 2015. godine, a venčali su se godinu dana kasnije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!