Kada je pre izvesnog vremena odjeknulo da se razvode 91-godišnji milijarder Rupert Mardok i nekadašnja manekenka Džeri Hol, svet je ostao u potpunom šoku jer su važili za jedan od najskladnijih parova. Pogotovo kada se saznalo i da ju je mogul ostavio preko sms poruke. 

Strani mediji su pisali da je razlog to što vode drugačije živote, ali i to što Hol nikako ne želi da se ratosilja ružne navike da puši cigarete što je Mardoku veoma smetalo.

Međutim, ona se u međuvremenu oglasila i okrivila njegovu decu za kraj njihovog braka, a do napetosti između njih došlo je tokom pandemije. 

Džeri Hol se razvodi od milijardera Mardoka.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izvori bliski Hol tvrde da je ona čuvala supruga od virusa koji za ljude njegove dobi može biti fatalan. Čak se i šalila da je ona njegov 'covid policajac'. To je nateralo njegovu decu na pomisao da ih želi razdvojiti od oca.

- Mislili su da ga drži podalje od njih. Tačno je, ona njih smatra krivima za propast braka, rekao je jedan njen anonimni prijatelj tvrdeći da joj je ponašanje Rupertove dece bilo neprijatno iznenađenje.

- Očigledno nisu imali povrenja u nju, dodao je prijatelj.

Pre nekoliko meseci Hol i šira Mardokova porodica sastali su se kako bi raspravili šta bi Džeri mogla dobiti nakon Rupertove smrti. Iako su njih dvoje potpisali predbračni ugovor, neki članovi porodice Mardok su navodno insistirali da ne bi trebala da dobije ništa više od ugovorenog.

Džeri Hol i Rupert Mardok su pre venčanja potpisali predbračni ugovor.
Youtube 

- Džeri je baš slomljena, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je došao taj email s instrukcijom da ga ubuduće kontaktira putem advokata, govori izvor.

Međutim, kako to obično biva, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a Hol je "uzvratila udarac" Mardoku i to u najgorem mogućem trenutku.

Naime, njegova unuka Šarlot Frojd nedavno se udala, a njen deda to, naravno, nije želeo da propusti. No, pravo iznenađenje je usledilo nakon ceremonije, kada je krenuo ka privatnom avionu, a tu su ga sačekali advokati Holove koji su ga preduhitrili i dostavili mu zahtev za razvod braka. 

Nakon venčanja Šarlot Frojd, inače Mardokove unuke, advokati Džeri Hol predali su mu papire za razvod.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On je to navodno planirao da uradi svojoj uskoro bivšoj supruzi kada se vrati nazad, no ona ga je ipak preduhitrila, a izvori tvrde da je Mardok bio u potpunom šoku.

To što je gospođa Hol pribegla tako agresivnoj taktici kako bi pokrenula brakorazvodni postupak je možda pokazatelj koliko je uznemirena time kako je tretirana od strane supruga i njegovih bližnjih.

Takođe se navodi da je tražila i pozamašnu odštetu jer su navodno njeni advokati našli "rupe" u predbračnom ugovoru.

Njeni advokati su takođe istakli da "gospođa Hol želi da ubrza stvari", te da se "neće predati bez borbe", što znači da se bračnoj  "sapunici" ne nazire kraj, a da li će vremešni milijarder uzvratiti uskoro bivšoj supruzi, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!