S obzirom na to da je u toku četvrti razvod Ruperta Merdoka, mnogi su se začudili kada su ga videli na proslavi, ali on naravno nije mogao da propusti venčanje svoje unuke Šarlot Frojd. Venčanje je održano u crkvi u Kotsvoldu, a podsećalo je na Sukcesiju, TV dramu o medijskoj dinastiji.

Prelepa mlada se pojavila u venčanici princeza kroja ukrašenoj raskošnim detaljima i sa tilom preko ruku, koji bi neko nosio kao veo. Zanimljiv i ekscentričan stil unuke medijskog tajkuna je sve oduševio s obzirom na to da je i za svoj veliki dan odlučila da pokaže svoju ličnost i nikako ne podseća na neku "uobičajenu" mladu.

Udala se unuka Ruperta Mardoka.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Isto to je uradio i mladoženja u elegantnom teget odelu i bordo košulji, sa pola pola ofarbanom kosom u plavo i crno, dok se među deverušama koje su bile u svilenim haljinama našao i jedan muškarac. 

Rupert Mardok sa ćerkom na večanju unuke.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Medijski mogul, Rupert Merdok pojavio se u belom odelu i u potpunosti ukombinovao stajling sa svojom ćerkom Elizabet Merdok, nevestinom majkom. Sa crvenom kravatom i cipelama u istoj boji, a napravljenim od antilopa, uživao je u druženju sa 70 gostiju.

I dok je na venčanju vladalo sjajno raspoloženje, malo ko bi pomislio da mu je samo dan ranije prethodila stvar koja će mu promeniti život. Džeri Hol je predala papire za razvod od medijskog tajkuna Ruperta Merdoka koji je raskinuo sa njom putem email-a dok ga je čekala u Londonu.

Izvori su u medije izneli vest da ona za krah braka krivi Merdokovu decu koja su progrešno shvatila njenu brigu za njega, te su pomislili da je ona na taj način pokušala da ih odvoji od oca.

Dvoje od Merdokove dece, Elizabet i mlađi sin Džejms pridružili su se ocu na ceremoniji u normanskoj crkvi u selu Vestvel u zapadnom Oksfordširu, a kako je javnost primetila na njihovom licu se nije mogla protumačiti zabrinutost za oca.

Džeri Hol je podnela papire za razvod braka od RUperta.
Youtube 

Iako su za krah ovog naizgled skladnog šestogodišnjeg braka sigurno upleteni još neki privatni problemi, Rupert Mardok i manekenka u penziji Džeri Hol biraju da ne pričaju mnogo u medijima o ovom skandalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!