Nikol Kidman i Tom Kruz nekada su bili jedan od IT parova Holivuda. Imali su sve - lepotu, popularnost, novac i ludo su se voleli, ali se ljubav ipak završila nakon 11 godina, i to prilično gadno.

Zapravo, kako je i sama glumica kasnije priznala, bila je ludo zaljubljena u Kruza. Toliko da je očajnički bili spremna na sve. Iako su usvojili dvoje dece, na sve moguće načine pokušavala je da ostane u drugom stanju. Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, a potom 2001. kada je zapravo konačno ostala trudna. Međutim, Toma to nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

Nikol Kidman bila je trudna kada ju je Tom Kruz ostavio.
Profimedia 

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora. Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Tom Kruz trovao je decu protiv Nikol Kidman.
Shutterstock 

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina, iako se u par meseci situacija promenila. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil, a često lajkuju fotografije jedna drugoj, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Glumica je jednom prilikom prokomentarisala celu situaciju rečima da je "majčinstvo putovanje".

- Na njemu će biti neverovatnih uspona i padova. Ono što dete treba je ljubav - rekla je jednom prilikom i dodala da su njena deca "odabrala sajentologiju, a da je posao roditelja da im pruži ljubav".

Ipak, dani tuge za Nikol nisu dugo trahali. Samo par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana i ušla u vezu, a potom godinu dana kasnije i u brak.

Nikol Kidman par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je Kita Urbana.
Shutterstock 

S obzirom na to da je javnost znala za probleme glumice sa plodnošću, sve je iznenadila informacija da je 2008. godine Nikol rodila prvu ćerku Sandej Rouz. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nikol je objasnila da su nedelje bile te koje su najusamljenije nakon razvoda, ali da je upravo Kit taj koji je sve promenio.

- Prešli smo od straha od nedelje do toga da je zaista volimo. Bio je to dan kada te niko neće gnjaviti, mogao si ostati u krevetu, mogao si raditi šta želiš. Samo smo pomislili, kakvo sjajno ime za našu bebu - rekla je Kidman.

Glumica je nakon toga ponovo upala u probleme sa začećem. Međutim, zahvaljujući surogat majci, Urban i Nikol su postali roditelji po drugi put još jedne devojčice u decembru 2010. godine. Dali su joj ime Fejt Margaret, jer "nikada nisu prestali da imaju veru (faith) da će imati još jedno dete zajedno".

Nikol Kidman dobila je dve ćerke sa Kitom Urbanom.
KAT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za sve ove godine, slavni muzičar nije krio koliko voli svoju suprugu, a veoma često su bili inspiracija brojnim parovima širom sveta. O lepoj glumici isključivo je pričao u superlativu, a tako je bilo i nedavno kada je prokomentarisao njihov brak i osvrnuo se na njihovo upoznavanje.

- Video sam je i pomislio: ona je van moje lige, započeo je Kit.

- Mi smo danas samo običan par koji rešava stvari u hodu, prolazimo kroz život zajedno i podržavamo se na najbolji način koji umemo dok zajednički podižemo našu porodicu - objasnio je.

Nikol Kidman i Kit Ričards i dan-danas se vole kao prvog dana.
Shutterstock 

- Mi smo potpuno normalni ispod sve te slave i pažnje medija - dodao je, a potom se osvrnuo i na svoje mentalno stanje kada je u njegov život ušla glumica.

- Nisam bio na dobrom mestu u životu. Mučio sam se sa toliko toga. Nisam mogao ni da zamislim da će tako neko želeti da ima išta sa mnom. Činjenica je da je zaista neverovatno sve što se desilo - kaže roker koji je svoju suprugu opisao kao "anđeosko, eterično, mistično biće, a u isto vreme veoma zabavnu i prizemnu".

- Mi ne želimo da budemo još jedan "it" par. Mi želimo da budemo par koji živi sjajan život - završio je glumac, a na ovim rečima aplaudirale su mu mnoge žene koje kažu da je lepo da Nikol pored sebe konačno ima pravog muškarca.

Nikol Kidman suprug Kit Urban i dalje obožava i o njoj priča u superlativu.
Shuterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!