Više nije tajna da Nikol Kidman poslednjih godina sve češće posećuje plastičnog hirirga, ali njene najnovije fotografije izazavle su veliku pažnju filmske publike.

Naime, u novom filmu Arona Sokorina "Being the Ricardos" Nikol ima glavnu ulogu i tumači lik kraljice malih ekrana pedesetih godina prošlog veka, Lusil Bol.

Nikol Kidman u filmu ne podseća na lik čuvene američke glumice, pa su filmski kritičari i jedan deo publike burno reagovali na kasting uz apel da su druge glumice bile prikladnije za ovu rolu.

Nikol Kidman preterala s plastičnim operacijama.
Youtube 

U tekstu za "Independent" Kevin Peri, filmski analitičar koji je godina pisao za "Guardian", navodi da je nebitno da li glumac ili glumica podsećaju fizički na istorijski lik, već da je najbitnije da li je glumački ostavljeno srce pred kamerom.

Nikol Kidman tumači lik Lusil Bol
Youtube 

Još u aprilu mesecu fotografije Nikol Kidman kao Lusil Bol napravile su pometnju jer su u komentarima ljudi najviše kritikovali da više liči na voštanu figuru nego na slavnu Lusil.

"Šta joj se dogodilo?", "Izgleda previše plastično", "Izgleda kao voštana figura, a ne kao živo biće", "Ne liči na sebe", "Šteta, bila je zaista lepa", "Pogrešan odabir glumice", "Prestani sa operacijama, molim te" samo su neki od komentara.

Nikol Kidman našla se nameti kiritika zbog izgleda.
Youtube 

Botoks i fileri učinili su da Nikol Kidman dobije efekat "zaleđenog lica" koji čini da lice ne sadrži nijednu jedinu boru, što je dovelo do toga da izgleda potpuno neprirodno.

Nikol je samo jednom javno priznala da je radila nešto na svom licu, a nedavno je rekla da je probala botoks, ali da joj se nije svidelo kako joj je lice izgledalo nakon tretmana.

Dodala je da botoks više ne koristi i da od tada može ponovo da pomera čelo, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte još njenih fotografija.

Jayne Russell / Zuma Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nikol Kidman upropastila je prirodnu lepotu botoksom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!