ŠTA SE ZAPRAVO DESILO SA LICEM MADONE I TOMA KRUZA? Plastični hirurzi otkrili koje su sve intervencije radili

Vrhunski stručnjaci u području estetske hirurgije objasnili su šta se tačno desilo s licem Madone i Toma Kruza, nakon što su sve šokirali svojim izgledom.

madona tom kruz
Profimedia 

Najnovije fotografije pop-kraljice Madone i glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što su se pojavili s poprilično promenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima su se podvrgli kako bi izgledali što mlađe.

60-godišnji Tom snimljen je na bejzbol utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Konora, a njegove obožavatelje je začudilo podbulo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

63-godišnja Madona je viđena na ulicama Njujorka, a do izražaja je takođe najviše došlo njeno lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata, koje teško može da sakrije, osim na Instagramu, gde redovno objavljuje obrađene i fotošopirane fotografije.

madona
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

O njihovom izgledu sada se oglasila i vrhunski estetski hirurg Nila Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde i detaljno objasnila za Daily Mail šta se zapravo krije iza njihovog novog izgleda.

madona
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled", zaključila je.

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji kaže da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled mogao da bude rezultat kombinacije viška kilograma i preučestalih odlazaka na tretmane.

"Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali naduveno.

Zapravo izgleda kao da su mu oči puno manje i liči na vevericu. Takođe se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je koža glatka i, s obzirom na njegove godine, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora", izjavio je.

tom kruz
printscreen/youtube 

Stručnjaci su slične zaključke doneli i o Madoni.

"Gledajući Madonino lice, na njemu takođe ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo da kažemo da je upotrebljavala previše botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni efekat zatezanja.

Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka", izjavila je doktorka Gabrijela Birli.

Instagram Madona botoks

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši