Znamo da Tom Kruz važi za jednog od glavnih holivudskih zavodnika i jednog od najpoželjnijih muškaraca ikada. Ipak, nakon što se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku sa svojim sinom Konorom,  fanovi su primetili promene kada je reč o glumčevom fizičkom izgledu.

Iako je Tom Kruz na snimcima koji su isplivali znatno raspoložen i nasmejan, korisnici Tvitera pitaju se šta se dogodilo sa licem glumca. Mnogi su istakli da se Tom podvrgao botoksu čiji je cilj zatezanje kože, dok su ga najvernije obožavateljke oštro branile.

"Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s*anja u svoje lice, molim te", "Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio", "Što se događa sa njegovim licem? Da li je to neka alergijska reakcija?", glasili su neki komentari.

Tom Kruz
printscreen/youtube 

Bilo je i onih koji su branili Kruza od negativnih komentara.

"Ne volim Toma, ali stvarno mi je muka od toga što na Tviteru sprdaju ljude zbog njihovih promena u težini. Ljudi mogu dobijati ili gubiti na težini i to stvarno nije vaša stvar", "On i dalje izgleda odlično za svoje godine", pisali su ljudi.

Iako ovo nije prvi put da se lice Toma Kruza komentariše, glumac nikada nije želeo da komentariše ovu temu.

Podsetimo, glumac je nedavno raskinuo sa Hejli Atvel, devojkom koja je 20 godina mlađa od njega, a kako su strani mediji pisali, ovaj dvojac nastaviće saradnju na snimanju novog filma.