Iako je Tom Kruz jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, poslednjih godina više se priča o njegovim "divljanjima" na setovima filmova koje snima, ozloglašen kultu zbog kog nije 8 godina video ćerku, nego o neospornom glumačkom talentu.

Zvezda filma "Top Gun" postao je glavni akter u još jednoj priči s helikopterima, otkako je pre nekoliko dana kasnio na snimanje pa sleteo ljudima u dvorište.

Ovoga puta ga je prijatelj i voditelj Džejms Korden razotkrio da je upravo tim prevoznim sredstvom hteo da se doveze kod njega u posetu, u Londonu.

dzejms korden o tom kruzu i helikopteru
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prema priči Džejmsa Kordena, Tom Kruz se nimalo nije šalio kada ga je upitao da li postoji mogućnost da sleti kod njega. Bilo mu je veoma važno da to sazna unapred i začudio se kad je u poruci video niz emotikona koji se podmsevaju tom činu.

Ne postoji način da ispričam ovu priču, a da mi ne delujemo baš onako… Nego, eto, ovog leta, dopisivao sam se s Kruzom o tome da se vidimo u Londonu – počeo je Džejms u „The Late Late Show-u”, pa ubrzo i pročitao poruke koje je razmenjivao s filmskom zvezdom.

tom kruz prijatelje posecuje helikopterom
Profimedia 

Pitao me je gde sam, razmišljali smo da odemo na večeru, sve regularno… A onda me je pitao da li može tu negde kod mene da sleti helikopterom. Iskreno, mislio sam da se šali– nastavio je pa istakao kako je Tomu zatim poslao niz emotikona koji plaču od smeha.

Da li ovo znači da ne mogu?– začuđeno ga je upitao prijatelj, koji je zaista imao nameru da doleti na okupljanje koje su do tada samo planirali.

Premeriću. Ali, rekao bih da ovde ipak nemaš gde– zaključio je Korden pa nasmejao mnoge.