Nekadašnji supružnici Nikol Kidman i Tom Kruz razveli su se pre 20 godina. Tokom turbulentnog braka usvojili su dvoje dece, 28-godišnju Izabelu Belu Kidman Kruz, i 26-godišnjeg Konora Kruza, međutim, svih ovih godina držali su se van svetlosti reflektora i pažnje medija.

O njihovim životima ne zna se mnogo, ali je poznato da u porodičnom životu nisu oduvek cvetale ruže. Nakon razvoda, najpre je par delio starateljstvo nad usvojenom decom, međutim Izabela i Konor nedugo potom su se odlučili za oca i Sajentološku crkvu uz koju su odrasli.

Nikol koja se zdušno borila protiv toga, na kraju godinama nije razgovarala sa ćerkom, pa čak nije ni znala da joj se ćerka udaje, ali poslednjih meseci šuška se o njihovom pomirenju od kako je Bela počela da da lajkuje Nikoline objave na Instagramu.

izabela kidman kruz clan je sajentoloske crkve
printscreen/instagram 

Ova 26-godišnja umetnica nije toliko aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila redak selfi dok je gledala utakmicu Engleske i Danske.

izabela kidman kruz objavila je redak selfi
printscreen/instagram 

"Moje lice tokom produžetaka, držimo "fige"", napisala je u objavi, i dodala emodži sa engleskom zastavom.

Inače se na njenom Instagramu uglavnom mogu naći njena apstraktna umetnička dela koja prodaje po ceni od 30 dolara, i svega par fotografija na kojima je.

U decembru prošle godine, strani mediji pisali su kako holivudska zvijezda Tom Kruz (58) pokušava da nagovori Belu da živi sa njim u njegovom londonskom penthausu.

izabela kidman kruz udata je za it savetnika maksa parkera a zive u londonu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, Izabela živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom, u skromnoj kući sa tri spavaće sobe u Krojdonu u južnom Londonu, a komšije ističu da joj je draži miran život od reflektora.

Kako Izabela izgleda danas, pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman