Ćerka slavnog glumca Toma Kruza, Suri Kruz napunila je nedavno petnaest godina, a svi se slažu kako je iz godine u godinu sve lepša.

Tinejdžerka sa svojom majkom Kejti Holms živi u Njujorku i često se može videti u dugim šetnjama gradom.

Naime, devojčica je prošetala u beloj majici i plavim farmerkama, a društvo joj je pravila drugarica. Fanovi kažu da Suri raste u prelepu devojku i da je prava šteta što njen otac Tom propušta njeno odrastanje.

Suri je neobavezno šetala sa drugaricom dok su uživale u priči, a nije se preterano obazirala na paparce koji je fotografišu. Njena kosa je sve duža, ona je sve lepša, a zovu je i sledećom modnom ikonom.

suri kruz
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta društvo joj nije pravila njena majka slavna glumica Kejti Holms od koje je inače nerazdvojna.

- Otac je ne bi ni prepoznao koliko je porasla - napisala je jedna obožavateljka, podećajući na činjenicu da se Suri sa svojim ocem Tomom Kruzom nije videla dugi niz godina, zbog njegove vere u sajentologiju, čiji članovi mu brane da kontaktira ćerku, što skoro svi obožavatelji osuđuju.

suri kruz
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno ju je poslednji put video 2013. Tom je kako su nedavno otkrili izvori ćerki redovno slao pisma koja je njena majka sakrivala.

Ali, prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohaju i da je, nakon što ih je pročitala, poželela da vidi sa njim.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia Suri Kruz nekad i sad

Kejt se, retko odvaja od ćerke, a nedavno je otkrila i kako je odgaja.

"Mnogo je volim. Najveći cilj mi je da ostane svoja i odaste u samouverenu, jaku i sposobnu osobu, i da toga bude i svesna", ispričala je glumica za "In Style".