O holivudskoj zvezdi Tomu Kruzu godinama se više piše zbog ozloglašenog kulta čiji je član, zbog kog godinama nije video ćerku, ali i zbog više nego problematičnog ponašanja na setovima.

Međutim, sada su se pojavili navodi da će slavni glumac pokušati da nagovori Megan Markl da se pridruži Sajentološkoj crkvi.

Naime, kako prenose strani mediji Tom je već krenuo sa ubeđivanjem Megan da se pridruži ozloglašenoj sekti, a do nje je došao preko zajedničke prijateljice Opre Vinfri.

tom kruz
Profimedia 

"Uvideo je Megan krenula spiritualnijim putem i njegov glavni cilj postao je da je nagovori da postane deo Sajentologa. Oduvek je govorio kako mu je san da barem jednog člana kraljevske porodice nagovori na to. Ukoliko to uspe, Tom će dobiti veliki novčani iznos", otkrio je izvor blizak glumcu.

Kruz navodno ima i celi plan kako će to uraditi.

tom kruz primetio je da je megan spiritualnija u poslednje vreme
Youtube 

"Rekao je da će ponuditi Megan ulogu u nekom od svojih filmova, a to će biti prilika da se bolje upoznaju, da se svakodnevno viđaju i da je polako uvede u svoj svet. Uveren je da će uspeti. Zna da joj gluma najviše nedostaje", dodao je izvor.

Urednik Sunrise Royala, Rob Džobson, rekao je da uprkos bizarnim tvrdnjama, nema dokaza da su Kruz i Marklova u bilo kakvim dogovorima i da su se videli kako bi razgovarali o poslovnim prilikama, iako su se pojavili navodi da su viđeni na večeri zajedno sa Harijem.

megan markl i prin hari paparaco
Shutterstock 

Podsetimo, mnoge velike zvezde članovi su Sajntološke crkve, a neki od njih, kada su odlučili da napuste veru, ispričali su stravične detalje.

Tako je jednom prilikom, Sam Domingo, bivša snaja jednog od najpoznatijih operskih pevača na svetu, Plasida Dominga, u dužem intervjuu ispričala je sve o agoniji koju je prolazio Džon Travolta u vozilu hitne pomoći, ali i kasnije tokom savetovanja sa suprugom Keli Preston koje je dobio od Crkve. Naime, u januaru 2009. godine njihov 16-godišnji sin Džet preminuo tokom porodičnog odmora na Bahamima. džon Travolta pokušao je prema sajentološkim uverenjima da natera njegov duh nazad u telo.

dzon travolta pokusao je da ozivi sina po sajentoloskim pravilima
Shutterstock 

Naime, Sajentolozi veruju da ljudski duh, kog nazivaju Tetan, ne ulazi u ljudska tela sve do rođenja. Ukoliko izgubite dete pre nego što se rodi, ono je onda samo prazna školjka, bez ičega unutra. Njihovo je mišljenje da kada vaše telo postane beskorisno, vaš Tetan jednostavno napusti telo i odabere drugo i nastavlja tačno tamo gde je stao. Džon Travolta je pokušao da sina "vrati u život" dok je Džeta vozilo hitne pomoći vozilo ka bolnici, vičući: "Naređujem ti da uđeš nazad u njegovo telo".

Takođe, otac Dženifer Lopez je godinama deo Sajentološke crkve, a čak su i Dženifer Lopez pokušali da uvuku u ozloglašeni kult.