Tom Kruz i Nikol Kidman nekada su bili "it" holivudski par.

Tokom braka usvojili su dvoje dece, najpre devojčicu Izabelu, a potom i dečaka Konora.

Međutim, nedugo nakon toga usledili su ozbiljni problemi, a Nikol nije mogla da trpi sve veće presije Sajentologa kojima se Kruz pridružio. Nažalost, ni njeno mentalno stanje nije bilo najbolje, a deca su već bila deo ozloglašenog kulta te su ostali da žive sa ocem koji ih je okrenuo protiv majke.

tom kruz i nikol kidman nekad
Shutterstock 

Glumica je godinama pokušavala da ih privoli na svoju stranu, međutim, ni Konor ni Izabela nisu to dobro prihavatali. Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to što Bela sa Nikol nije pričala skoro 20 godina.

Tek prošle godine majka i ćerka uspostavile su kakav - takav kontakt, a Bela je često znala da joj lajkuje fotografije na Instagramu. Inače, od ranog detinjstva i Izaela i Konor bili su zaštićeni od svetala reflektora i nisu ljubitelji medijske pažnje, te ih je teško uhvatiti u javnosti, niti objavljuju često lične fotografije na svojim profilima.

Ipak, Bela je nedavno okačila novu fotografiju na svoj Instagram, što je prava retkost, a tom prilikom otkrila je i da je napravila veliku promenu u svom izgledu.

izabela kruz danas
printscreen/instagram 

Ne samo da se ošišala, već se i ofarbala u riđe, zbog čega je, iako joj nije rođena ćerka, porede sa majkom Nikol.

Naslednica nekada najpopularnijeg para inače je dizajnerka i umetnica, na svom profilu često reklamira svoj webshop bellakidmancruise.com, gde prodaje svoje ilustracije, ali i različite predmete sa svojim printovima, poput torbi, majica, maski za telefon i slićnog, a raspon cena se kreće od 8 do 85 dolara. Na njenom Instagram profilu takođe se mogu naći njena apstraktna umetnička dela živopisnih boja, koja prodaje po ceni od 30 dolara.

Takođe, Izabela je udata i živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom, u skromnoj kući sa tri spavaće sobe u Krojdonu u južnom Londonu, dok komšije ističu da joj je draži miran život od reflektora, a više njenih fotografia pogledajte u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman