Tom Kruz snimljen je u izlasku sa svojim usvojenim sinom Konorom (26) kog retko možemo videti u javnosti.

Fanovi su ih uslikali na bejzbol utakmici u San Francisku, a fotografije i snimci su brzinom svetlosti preplavile društvene mreže.

Konor je bio prava atrakcija s obzirom da se od malih nogu sklanja od očiju javnosti, a baš kao i njegova sestra Bela, rastao je pod okriljem Sajentološke crkve. Baš iz tog razloga Konor i dalje ne razgovara sa majkom Nikol, a godinama se priča da je Kruz glavni krivac za to. Sa druge strane, Izabela je prošle godine prvi put uspostavila komunikaciju sa majkom sa kojom nije razgovarala 20 godina.

tom i konor kruz
printscreen/youtube 

Konor i dalje nema nameru da uspostavi kontakt sa Nikol, ali je veoma blizak sa ocem sa kojim voli da posećuje košarkaške i bejzbol utakmice, što su jedini trenuci kada se može videti u javnosti.

Inače, simaptični momak pasionirani je ljubitelj ribolova što često kači na svoj Instagram profil, i primetno je i da se dosta promenio od mlađih dana, a više njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreen/youtube/ST Media Konor Kruz, sin Toma Kruza

Ipak, pored toga što je Konor privukao pažnju, mnogi nisu mogli da skinu pogled i sa lica Toma Kruza koje je delovalo podbulo i otečeno, zbog čega se uveliko šuška da se glumac ponovo podvrgao određenim plastičnim intervencijama.

Priče o zatezanju lica pojavile su se još pre nekoliko godina kada se na dodeli BAFTA nagrada pojavio kao voštana figura, iako ih nikad javno nije komentarisao.

Glumac je s obožavateljima pozirao za selfije i činio se da je jako dobro raspoložen, iako je nedavno raskinuo kratku romansu s 20 godina mlađom glumicom Hejli Atvel, koju je upoznao na setu najnovijeg nastavka filmske franšize "Nemoguća misija".