Kraljica popa Madona nedavno je proslavila svoj 63. rođendan, a iako je na sceni preko 40 godina i dalje intrigira javnost kao prvog dana kada se pojavila.

Od samog početka bila je neko ko pomera granice u muzikom, ali i svojim izgledom i stilom života.

Ovih dana svi komentarišu dve stvari, a to su njena transformacija izgleda i lica, potpuni preobražaj i vezu sa Ahlamalikom Vilijamsom, 36 godina mlađim muškarcem.

Ono što se većina pita to je šta traži sa momkom koji može da joj bude sin, a Madona je jednom prilikom objasnila šta je to što očekuje i traži od jubavnog odnosa i veze.

madona sa deckom
Instagram 

Bila je to 2004. godina, kada je Madona dala izjavu za časopis Opre Vinfri u kojem je između ostalog rekla:

"Svako od nas je dogovoran za ono što nam se dešava u životu. Kad se dogode dobre stvari - osvojimo nagrade, upoznamo ljubavi svog života ili dobijemo unapređenje - mi preuzmemo odgovornost za to.

Ali kada se dese loše stvari - dobijemo otkaz ili se razvedemo - često krivimo druge. Sada razumem da iz tih stvari mogu da izvučem nešto pozitivno, ali mogu izvući i negativno.

Što se tiče mojih prošlih veza, naučila sam sada da iz veze izvučem najbolje za sebe. Uzmem tu čežnju nove ljubavi, to traženje, žudnju... To je razlog zašto sam nezasita za znanjem, traženjem. Želim da se napunim energijom iz tih veza."

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

Podsetimo, Madona je počela da se zabavlja sa svojim rezervnim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom oko 2018. godine.

Koreograf kog je lično odabrala

Ahlamalik je 36 godina mlađi od pop ikone, profesionalni je igrač i koreograf. Madona ga je lično izabrala za jednog od njenih rezervnih plesača za njenu turrneju 2015. godine.

Od tada je mlađani dečko prati svuda, bilo da je posao ili zadovoljstvo u pitanju. Ovih dana par se nalazi u Italiji gde su proslavili Madonin 63. rođendan.

madona s deckom
Profimedia