U PRVOM PLANU JE NJENO IZDEFORMISANO LICE: Nove paparaco fotke otkrivaju kako Madona izgleda bez filtera i fotošopa

Madonu su snimili na ulicama Njujorka, a do izražaja je najviše došlo njeno lice, koje izgleda potpuno drugačije bez filtera i fotošopa sa vidiljivim tragovima brojnih estetskih zahvata.

Madona
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Legendarna pevačica i pop-kraljica Madona pojavila se na ulicama Njujorka, gde je održala pravi šou svojim vernim obožavateljima, koji u poslednje vreme najčešće imaju priliku da je vide isključivo na društvenim mrežama, dok se u javnosti sve ređe pojavljuje.

Ono što je svima zapalo za oko je to da postoji itekako velika razlika između njenih paparaco fotografija i onih koje sama objavljuje na društvenim mrežama, a za koje očigledno koristi fotošop i niz različitih filtera kako bi postigla mladoliki izgled.

63-godišnja Madona snimljena je nakon koncerta u jednom popularnom restoranu, a onda se uputila do obližnje crkve, gde je predvodila kolonu obožavatelja pevajući svoj hit "Like a Prayer".

madona
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Do izražaja je najviše došlo njeno lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata koje teško može da sakrije, osim na Instagramu, gde je objavila obrađene fotografije.

Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Madona nekad i sad

Ponašanje slavne pevačice u poslednje vreme mnoge čudi i šokira, naročito nakon gostovanja u emisiji popularnog voditelja Džimija Kimela, u kojem je promovisala svoj koncertni film "Madame X".

Madona je, naime, pred kamere stigla u ultrakratkoj haljini, a u jednom trenutku je ustala iz fotelje te se bacila preko voditeljevog stola.

On u tom trenutku nije znao šta tačno da preduzme pa je pokušavao da je pokrije svojim sakoom, ali onda je ona podigla suknjicu i pokazala previše gledaocima. Priznala je i da obožava opijate, a bez dlake na jeziku je komentirala još nekoliko detalja iz svog života, između ostalog da je pokušala da se ubije.

madona
printscreen/youtube 

Nakon emisije mnogi su komentirali da je pevačica preterala.

"Ipak je previše ovo gledati", "Madona očito želi da bude zauvek mlada, ali ne ide joj", "Ne mogu da zaključim da li mi se ovo sviđa ili ne", "Nije uopšte bila smešna", "Jasno mi je da ljudi rade šta žele, ali ovo je odvratno", samo su neki od komentara ispod videa koji je objavljen na društvenim mrežama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši