Jedna od najlepših holivudskih glumica poslednjih godina pažnju privlači zbog preterivanja s operacijama i botoksom.

Na premijeri nove drame Nikol Kidman pojavila se u elegantnoj beloj haljini s crnim detaljima, ali većina se ipak fokusirala na njeno lice.

Naime, glumica izgleda potpuno veštački i zategnuto, a mnogi se pitaju kako uopše pomera lice. Reklo bi se da je glumica rešila da krene stopama bivšeg muža Toma Kruza, tako što će pokušati da zaustavi starenje.

Botoks i fileri učinili su da Nikol Kidman dobije efekat "zaleđenog lica" koji čini da lice ne sadrži nijednu jedinu boru, što je dovelo do toga da izgleda potpuno neprirodno.

Nikol Kidman zbog preteranog botoksa ne može da se smeje.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Facijalna ekspresija postala je nemoguća misija za nju, pa je počela da gubi uloge. Reakcije i komentari da je preterala sa botoksom nisu izostali ni tokom emitovanja serije "Slom", koja je bila veoma gledana, a glumicu su ovoga puta osudili i najverniji fanovi.

"Preterala je", "Šteta za onu njenu prirodnu lepotu", "Ide kod istog hirurga kao Tom Kruz", "Ne može lepo ni da se nasmeje", "Baš me je razočarala, bila je retko prirodna sve do sada", samo su nekui od komentara na njen izgled.

Fanovi su osudili Nikol Kidman zbog preterane upotrebe botoska.
Shutterstock 

Ipak, Nikol nikada nije javno priznala da je radila nešto na svom licu, a nedavno je rekla da je jednom probala botoks, ali da joj se nije svidelo kako joj je lice izgledalo nakon tretmana. Dodala je da botoks više ne koristi i da od tada može ponovo da pomera čelo.

Ipak, glumici  niko ne veruje da nije imala nikakve hiruške intervencije na licu, a više njenih fotografija pogledajte u galeriju u nastavku teksta i sami procenite koliko se promenila.

Jayne Russell / Zuma Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nikol Kidman upropastila je prirodnu lepotu botoksom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!