Na nedavno održanoj gala svečanosti povodom otvaranja muzeja Academy Museum of Motion Pictures, pojavile su se mnoge poznate dame is sveta filma.

Posebnu pažnju privukla je Oskarom nagrađenja glumica Nikol Kidman, koja je za ovu priliku nije odolela sve popularnijem trendu takozvane gole haljine.

Ipak, australijska lepotica odlučila se za malo drugačiji model od onoga što smo u poslednje vreme imali prilike da vidimo na crvenom tepihu.

nikol kidman
Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona je odabrala dugačku Rodarte haljinu koju na više mesta krase krupni vezeni cvetovi od perlica. Ova neobična toaleta košta 18.400 dolaraju, na njoj preovlađuju narandžasta i pink boja, a cvetovi su na svetlo roze tilu postavljeni tako da ne otkrivaju ništa.

Glumica je odlučila da je kombinuje s braon zatvorenim sandalama, a odabrala je crnu pismo-tašnu pod imenom Cleopatra brenda Giuseppe Zanotti.

nikol kidman
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ono što je posebno zapalo za oko javnosti bila je Nikolina frizura u visu sitnih lokni, koja je neodoljivo podsećala na njenu prepoznatljivu frizuru sa početka karijere.

Podsetimo, trend golih haljina u poslednje vreme sve je prisutniji među poznatim damama, te smo nedavno imali priliku da mnoge slavne lepotice vidimo u njima.

Megan Foks, Irina Šajk, Zendaja samo su neke od selebreti lepotica koje smo mogli da vidimo u haljinama od poluprovidnih materijala koji više otkrivaju nego šro pokrivaju.

U galeriji u nastavku teksta možete pogledati poznate dame u njihovim "golim" kreacijama:

Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Gole haljine